Sağlık

Cronos Pharma'nın Yenilikçi Ürünleri 4. Fonksiyonel Tıp Kongresi'nde Sağlık Profesyonellerinden Tam Not Aldı!

Cronos Pharma’nın Yenilikçi Ürünleri 4.

Cronos Pharma'nın Yenilikçi Ürünleri 4. Fonksiyonel Tıp Kongresi'nde Sağlık Profesyonellerinden Tam Not Aldı!

Cronos Pharma’nın Yenilikçi Ürünleri 4. Fonksiyonel Tıp Kongresi’nde Sağlık Profesyonellerinden Tam Not Aldı!

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Fonksiyonel Tıp Kongresi 20-22 Ekim’de Sapanca Elite World Hotel’de gerçekleşti. Türkiye’nin en büyük Fonksiyonel Tıp organizasyonu olarak klasikleşen etkinlik fonksiyonel tıp konusunda son gelişmelerin konuşulduğu; doktor, diyetisyen, fizyoterapist, hemşire, eczacı gibi alanında önemli sağlık profesyonellerini bir araya getirdi.

Hastalıkların ana nedenlerini araştırarak bütünsel bir bakış açısı getiren fonksiyonel tıp, son yıllarda bilim insanlarının ve ilaç şirketlerinin üzerinde yoğunlaştığı alanlardan biri. Binlerce yıldır uzun yaşamın ve yaşlanmayı önlemenin mümkün olup olmadığını araştıran bilim insanları için de bütünsel bir sağlık yaklaşımı olarak karşımıza çıkıyor. Anti-Aging konusu, tıp dünyasında yaşanan son gelişmeler ve koruyucu hekimlik anlayışı sayesinde son derece etkili uygulamaların yapılmasını mümkün kılıyor. Sürdürülebilir sağlık ve anti-aging alanında, doğal içerikli ürünler geliştiren Cronos Pharma da 4. Fonksiyonel Tıp Kongresi’nde altın sponsor olarak yer aldı. Elite World Sapanca’da gerçekleşen kongrede, yaşlanmak ile yaş almanın arasındaki farka dikkat çekerek yaşlanmanın aslında tedavi edilebilir bir hastalık olabileceği ihtimaline dikkat çeken Cronos Pharma; Türkiye pazarında kendi üretim tesislerinde üretilen bitki temelli gıda takviyelerinden oluşan BE serisi sunuldu. Base Essentials adlı ürün grubu, günlük yaşamda vücudun ihtiyaç duyduğu ve etkinlikleriyle fark yaratan vitamin ve mineralleri, spesifik formülasyonları; genel sağlığa bütüncül bir fayda sağlayan takviyeleri içermektedir. BE Sharp, BE Guard, Be Active, BE Calm adlı bu ürünler, katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Kendi üretim tesislerinde ürettikleri ürünlerin yanı sıra, NAD+ molekülünü içerisinde bulunduran en etkili ve son teknoloji takviyelerden biri olan TRU NIAGEN’i de tanıtan Cronos Pharma; bu yenilikçi ürünün ülkemizdeki tek distribütörü konumunda yer almaktadır. DNA’yı onarmaya, beyin dokusunun, kan damarlarının ve çok daha fazlasının iyileşmesini desteklemeye yardımcı olan ürün, yine katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Fonksiyonel tıp alanında Türkiye’nin en seçkin ve farkındalığı yüksek sağlık profesyonellerinin ağırlandığı fuarda, bütünsel sağlığa yönelik zengin, katkısız ve doğal içerikli destekleyici ürünlerin yer alması büyük bir katma değer sağladı ve yakın gelecekte bugün konuştuğumuz bazı sorunların geride kalacağına dair umutları artırdı.

Hastalıklı organa yönelik tedavilerden önleyici ve kişisel tıp uygulamalarıyla ilgili özel eğitim, vaka toplantıları ve sunumlardan oluşan kongre, 3 gün boyunca katılımcılara dolu dolu bir içerik sundu. Etkinliğin üçüncü gününde “Anti-Aging’de sağlık yönetimi ve yenilikler” konulu bir sunum yapan Infinity Regenerative Clinic Medikal Direktörü Uzm. Dr. Yıldıray Tanrıver, modern tıp ve fonksiyonel tıp entegrasyonunun yaşlanmanın önüne geçebileceğine dair araştırmalarını, görüşlerini ve güncel gelişmeleri paylaştı. Katılımcılara sağladığı farkındalıkla dikkat çeken Tanrıver, sunumunda Cronos Pharma bünyesinde bulunan ürünlerin fonksiyonel tıptaki etkisinden ve iyileşme haline olan desteğinden bahsetti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL