Gündem

Çukurova bayraklarla donatılıyor

Çukurova bayraklarla donatılıyor Cumhuriyetin 100.

Çukurova bayraklarla donatılıyor

Çukurova bayraklarla donatılıyor
Cumhuriyetin 100. Yılını kutlamaya hazırlandığımız bu günlerde Çukurova Belediyesi de kentin her yanını bayraklarla donatmak için kolları sıvadı. Bayraksız hiçbir ev ve işyeri kalmaması için kapı kapı bayrak dağıtan Çukurova Belediyesi, 29 Ekimde kente kırmızı beyaz renklerin hakim olmasını hedefliyor.
Çukurova Belediyesi personeli 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında kentin kırmızı beyaza bürünmesi için her ev ve işyerine bayrak dağıttı.
Cumhuriyetin 100. Yılını kutlamaya günler kala Çukurova Belediyesi’nde kutlama hazırlıkları da hız kazandı. Kültürel, sanatsal ve sportif çeşitli etkinlikler düzenleyen Çukurova Belediyesi halkın bayrama katılımının yüksek ve coşkulu olacağından hareketle kapı kapı bayrak dağıtımı yaptı. Çukurova Belediyesinin bayrak dağıtımının nüfusun yoğun olduğu Turgut Özal ve Kenan Evren Bulvarları üzerinde yoğunlaşması dikkat çekti.
Çukurova Belediyesinin bayrak dağıtma uygulamasından çok memnun olduklarını belirten Çukurovalılar, “Başkanımız Soner Çetin’in milli bayramlara olan hassasiyetini biliyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılında tüm ev ve işyerlerine bayrak dağıtılması çok ince bir davranış. Çok teşekkür ediyoruz” dediler.
Başkan Soner Çetin de, “Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını daha bir coşkuyla kutlayacağız. Çünkü Cumhuriyetimizin 100. Yılı. Bunun için kutlamalar konusunda çok daha titiz davrandık. Adana’daki belediyeler olarak ortak düzenlediğimiz etkinliklerin yanısıra Çukurova Belediyemiz ilçede halkımızın katılımı ile güzel etkinliklere imza atacak. Tüm Çukurova’nın kırmızı beyaza bürünmesini sağlamak için de bayrak dağıtımı gerçekleştirdik. En büyük bayram şimdiden kutlu olsun. Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını bu vesile ile özlemle, şükranla, rahmetle anıyoruz” şeklinde konuştu.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL