Gündem

Cullınan belek, londra'da gerçekleşen world travel maket fuarı'nda da ışıldadı !

CULLINAN BELEK, LONDRA’DA GERÇEKLEŞEN WORLD TRAVEL MARKET FUARI’NDA DA IŞILDADI!   Cullinan Belek, 6–8 Kasım tarihleri arasında Excel Londra Uluslararası Kongre Merkezi’nde düzenlenen World Travel Market (WTM) Londra Fuarı’nda şık tasarıma sahip standı ve eşsiz lezzetleri ile seçkin misafirlerini ağırladı.

Cullınan belek, londra'da gerçekleşen world travel maket fuarı'nda da ışıldadı !

CULLINAN BELEK, LONDRA’DA GERÇEKLEŞEN WORLD TRAVEL MARKET FUARI’NDA DA IŞILDADI!

 

Cullinan Belek, 6–8 Kasım tarihleri arasında Excel Londra Uluslararası Kongre Merkezi’nde düzenlenen World Travel Market (WTM) Londra Fuarı’nda şık tasarıma sahip standı ve eşsiz lezzetleri ile seçkin misafirlerini ağırladı.

 

Tur operatörlerini, otelleri ve havayollarını tek bir çatı altında toplayan en büyük küresel endüstri buluşması olan ve bu yıl 44’üncüsü gerçekleştirilen World Travel Market Fuarı’na katılan Cullinan Belek eşsiz atmosferini yansıtan ince detaylar ile dekore edilmiş özel standında üst düzey iş insanlarını ağırladı. Yoğun basın ve iş birliği görüşmeleri ile geçen görkemli fuarda fark yaratan Cullinan Belek bir sonraki etkinlik için yerini şimdiden ayırttı.

 

Değerli Misafirler için Keyifli Anlar

 

Fuar alanında misafirlerini tıpkı oteldeki gibi üstün hizmet anlayışıyla ağırlayan Cullinan Belek WTM kapsamında gerçekleşen etkinliğe damgasını vurdu. Birbirinden farklı damak zevklerine hitap eden restoranları ile özel konuklarına lezzet şöleni yaşatan otel, standında Türk ve Dünya mutfağından seçkilere yer verdi. Havyarlı kanepe ve şampanya eşleşmelerinin yanı sıra Türk kahvesi ve çay gibi yerli dokunuşlarla da geniş bir yelpazede ikramlar sunan Cullinan Belek sektör profesyonellerinin beğenisini topladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL