Kültür Sanat

Cumhuriyet'in 100. Yılı Menderes'te Coşkuyla Kutlanacak

Cumhuriyet’in 100.

Cumhuriyet'in 100. Yılı Menderes'te Coşkuyla Kutlanacak

Cumhuriyet’in 100. Yılı Menderes’te Coşkuyla Kutlanacak
Menderes Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları renkli görüntülere sahne olacak. Etkinlikler kapsamında sanatçı Ece Seçkin de Mendereslilerle buluşacak.
Menderes cumhuriyetin 100. yılına büyük bir coşkuyla girmeye hazırlanıyor. Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı özel bir etkinlikle kutlanacak. Etkinlikler tüm gün sürecek.
Cumhuriyet Koşusu
28 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek etkinlikler 29 Ekim 100. Yıl Cumhuriyet Koşusu ile başlayacak. Yıldızlar, büyükler, masterler ve veteranlar olmak üzere 4 farklı kategoride düzenlenecek koşu 3 kilometrelik parkurda gerçekleşecek. Tüm katılımcılara 100. yıl özel madalyasının verileceği koşunun başlangıç ve bitiş noktası Menderes 19 Mayıs Stadı olacak. 
Ece Seçkin sahne alacak
29 Ekim 100. Yıl Cumhuriyet Koşusunun ardından etkinlikler fener alayı ile devam edecek. Menderes Belediyesi önünden başlayıp Menderes 19 Mayıs Stadı’nda sona erecek fener alayının ardından statta Ersin şov gerçekleşecek. Ersin şovun ardından ise cumhuriyet coşkusu Ece Seçkin ile taçlanacak.
‘’Hafızalara kazınacak’’
Cumhuriyet’in 100. yılına yakışır bir kutlamanın hazırlığında olduklarını kaydeden Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusunu en iyi şekilde yaşamak için hazırlıklarımızı tamamladık. 28 Ekim Cumartesi günü Menderes’te hafızalara kazınacak bir gün yaşanacak. Gün boyu sürecek etkinliklerimize başta Menderesli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İzmirli vatandaşlarımızı davet ediyoruz.’’ diye konuştu. 
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL