Teknoloji

Dell Technologies, CEE ve META Bölgelerini Birleştiriyor

Dell Technologies, Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (CEEMETA) adı verilen yeni bir bölge oluşturdu.

Dell Technologies, CEE ve META Bölgelerini Birleştiriyor

Dell Technologies, Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (CEEMETA) adı verilen yeni bir bölge oluşturdu. Şirket bu adımıyla, müşterilerin dijital dönüşüm hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için operasyonel verimliliği artırmayı ve iş ortaklarının büyümesine destek olmayı hedefliyor.

Dell Technologies’in oluşturduğu bu yeni bölge, daha kapsamlı bir müşteri, iş ortağı ve yetenek tabanını temsil ediyor. Aynı zamanda Dell’in güçlü iş ortağı ağını daha da geliştirmesine ve pazardaki değişimlere hızla uyum sağlamasına imkân vermesi öngörülüyor. Dell’in güçlü kanal iş ortağı yapısı temel alınarak oluşturulan CEEMETA bölgesi, iş ortaklarının küresel pazarlara erişmesine, iş yeteneklerini artırmasına ve müşterilerin yeni iş fırsatlarına yanıt vermesine yardımcı olacak. 70’ten fazla pazarı kapayan yeni CEEMETA bölgesi, Dell’in META bölgesindeki operasyonlarını son yirmi yıldır yöneten Mohammed Amin’in yönetiminde olacak.

Dell Technologies EMEA Başkanı Adrian McDonald konuyla ilgili olarak “Bu yeni yapı, müşterilerimizin sürekli büyüyen dijital ihtiyaçlarına daha iyi odaklanmamız ve daha çevik olmamız için bize önemli fırsatlar sunacak. Oluşturduğumuz CEEMETA bölgesinin çalışanlarımız, iş ortaklarımız ve müşterilerimize yeni büyüme fırsatları yaratacağına inanıyoruz” dedi. 

Dell Technologies CEEMETA Kıdemli Başkan Yardımcısı Mohammed Amin ise “Yeni Dell CEEMETA ekibi olarak, herkes için yeni fırsatlar yaratacak ortak güç ve kabiliyetlerimizi ortaya koymak için sabırsızlanıyoruz. Müşterilerimizin dijital dönüşüm girişimlerine hızlıca başlamak ve onları bu yolculuklarında destekleyebilecek konumdayız. Büyümenin temelini teknolojinin oluşturduğu gerçeğinden hareketle, günümüzün çığır açan yeniliklerini müşterilerimiz ve iş ortaklarımız için daha erişilebilir hâle getirerek bir değer yaratacak olmaktan heyecan duyuyorum” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL