Kültür Sanat

Denizlerden Şehir Çatılarına Uzanan Yolculuklar, DocuBox HD Ekranlarında!

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde HD kalitesiyle izleme deneyimi sunan belgesel kanalı DocuBox HD, ilginç yapımlarıyla muhteşem deneyimlerin kapısını açıyor.

Denizlerden Şehir Çatılarına Uzanan Yolculuklar, DocuBox HD Ekranlarında!

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde HD kalitesiyle izleme deneyimi sunan belgesel kanalı DocuBox HD, ilginç yapımlarıyla muhteşem deneyimlerin kapısını açıyor. Dünyanın en popüler avlaklarından birinde somon avından tekneler ve insanlar arasındaki ilişkinin sırlarına uzanan bir rotada denizin ve denizciliğin ruhuna dokunabilir ya da dünya şehirlerinin çatılarında değişik bir bakış açısının tadını çıkarabilirsiniz. DocuBox HD ekranlarında farklı belgesellerle, çıkmak istediğiniz yolculuğun rotasını kendiniz belirleyin.

Büyük Kıyı: Whiskey Koyu Somonu (Big Coast – Whiskey Cove Chinook) 23 Eylül Cumartesi, Saat 01:30

Yarım oltalama tekniğiyle Denny Adası, BC’deki merkez üssünde balıkçılık!

 

Tekneler ve İnsanlar (Of Boats and Men) 24 Eylül Pazar, Saat 22:00

Tekneyle seyahat etmek paha biçilmez bir özgürlük duygusu taşır ve tüm yolculara sonsuz yeni manzaralar sunar. Dünyanın dört bir yanındaki su yollarında tekneler, ister mal taşısınlar, ister uzak bölgelerde kamu hizmeti ya da servis görevi görsünler, günlük yaşamın vazgeçilmez bir aracıdır. 

 

Şehirlerin Çatılarında (On The Cities’ Rooftops) 28 Eylül Perşembe, Saat 21:00

Şehrin çatılarında hayat nasıl geçiyor? Bu dizi yeni zirvelere ulaşıyor, apartman binalarını, kuleleri ve anıtları keşfederek beklenmedik hazine dolu bir dünyayı açığa çıkarıyor: Çatılarımızı. Gündüz ve gece, bu yüksekliklerde nüfus değişiyor. Burada çalışanlar, burada yaşayanlar ve dinlenmeye gelenler var. Dünya çatıları sürekli bir faaliyet yuvasıdır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL