Gündem

Deprem öncesi alınacak önlemler konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

Malkara Kent Konseyi Başkanlığı, Malkara Kaymakamlığı ve Malkara Belediye Başkanlığı işbirliğiyle organize edilen, İnşaat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu ile Jeoloji Mühendisleri Tekirdağ İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “Deprem Öncesi Alınacak Önlemler” konulu bilgilendirme toplantısı, 22 Haziran 2023 Perşembe günü saat 18.

Deprem öncesi alınacak önlemler konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

Malkara Kent Konseyi Başkanlığı, Malkara Kaymakamlığı ve Malkara Belediye Başkanlığı işbirliğiyle organize edilen, İnşaat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu ile Jeoloji Mühendisleri Tekirdağ İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “Deprem Öncesi Alınacak Önlemler” konulu bilgilendirme toplantısı, 22 Haziran 2023 Perşembe günü saat 18.00’de Malkara Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya; Malkara Belediye Başkan Vekili Mustafa Özer, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay, Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Öznur Akyol ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda, konunun uzmanları olan Jeoloji Mühendisi Mümin Düvenci, İnşaat Mühendisleri Cafer Çetin ve Berkcan Akın, deprem öncesi yapılması gerekenler konusunda katılımcılara detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Yapılan konuşmaların ardından katılımcıların sorularıyla devam eden toplantı, bilgi alışverişiyle son buldu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL