Gündem

Depremzedelerin yiyecek malzemesi Kemer Belediyesi'nden

Kemer Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve “asrın felaketi” olarak nitelendirilen 77 ve 7.

Depremzedelerin yiyecek malzemesi Kemer Belediyesi'nden

Kemer Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve “asrın felaketi” olarak nitelendirilen 77 ve 7.6’lık depremler sonrasında Kemer’e gelen depremzede vatandaşların yemek ihtiyacı için 12 ton gıda malzemesi aldı.

Alınan malzemelerin bir kısmı Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Emin Gül gözetiminde Kemer Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne teslim edildi.

Kemer Belediyesi, depremin meydana geldiği ilk günden itibaren deprem bölgesi ve Kemer’e gelen depremzedeler için adeta seferber oldu. 6 Şubat sabah saatlerinde Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu önderliğinde başlatılan yardım seferberliğine vatandaşlar büyük ilgi göstermiş, 11 tır dolusu yardım malzemesi deprem bölgesine dualarla uğurlanmıştı.

Kemer Belediyesi, kriz koordinasyon merkezinin talebi doğrultusunda 12 ton yiyecek malzemesi alan Kemer Belediyesi malzemeleri, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül gözetiminde Kemer Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne teslim etti.

Kemer tek yürek oldu

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Depremin gerçekleştiği 6 şubat tarihinden itibaren Belediyemizin tüm birimlerini depremle ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışmalara seferber ettik. Tüm personelimiz büyük bir özveri ile çalıştı. Çalışmaya da devam ediyorlar. Vatandaşımız deprem bölgesi için tek yürek oldu. Buradan bir defa daha gerek belediye personelimize gerekse tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

12 ton yiyecek malzemesi alımı yapılıyor

Kemer Belediyesi’nin depremzede vatandaşlar için çalışmalarının sürdüğünü de aktaran Başkan Topaloğlu, “Kemer Kaymakamlığı Kriz Koordinasyon Merkezi’nin talebi doğrultusunda Kemerimize gelen depremzede vatandaşlarımızın yiyecek ihtiyacının karşılanması için 12 ayrı kalemde yiyecek malzemelerinin alımına süratle başladık. Alınan malzemeleri ise Kemer Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne teslim ettik. Toplamda 12 ton malzemenin alımını tamamlayarak teslimatını gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Buradan bir defa daha ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kalbimiz deprem bölgesi ile atıyor. Buraya gelen yurttaşlarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL