Gündem

Deveciler “Burhaniye'de Kalpleri Isıtıyoruz"

Soğuk kış günlerinde, Burhaniye’de yaşayan ihtiyaç sahiplerinin evleriyle birlikte yürekleri de ısınıyor.

Deveciler “Burhaniye'de Kalpleri Isıtıyoruz"

Soğuk kış günlerinde, Burhaniye’de yaşayan ihtiyaç sahiplerinin evleriyle birlikte yürekleri de ısınıyor. Bu sıcaklığın mimarı ise, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve ekibi.

Kış gelip çattı, Körfezin havasına nam salmış sert rüzgârlarla, soğuk hava koşulları kendini iyiden iyiye göstermeye başladı. İlçede ekonomik nedenlerden dolayı sobalarını yakamayan vatandaşların yakacak ihtiyaçlarının teminini ise Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve ekibi üstlendi. Sosyal yardımların en önemlilerinden biri olan yakacak odun yardımlarını her kış boyunca tek tek hanelere gönderen Deveciler, son beş yılda, tam 50 bin çuval odunu ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı başardı. Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün özverili çalışmaları sayesinde gürül gürül yanan sobaların etrafında sıcak aile ortamları yeniden kurulmaya başladı.

Burhaniye Belediyesi’nin bu sıcacık projesiyle sadece sobaların değil, insanların birbirine olan bağlılığı ve dayanışmasının da alevlendiği ilçede, Başkan Deveciler ve ekibinin çabaları evleri ısıtmakla kalmayarak, kalplerle birlikte umutları da ısıtmayı başardı.

Yakacak ihtiyacı olan vatandaşlara, kış boyunca yakacak yardımının yapıldığı Burhaniye’de, Belediye tarafından 5 yılda 50 bin çuval odun dağıtıldı. İhtiyaç sahibi vatandaşların evlerine kadar ulaştırılan odunlar sıcak yürekleri, hiçbir zaman üşütmedi. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla her alanda insan odaklı hizmetler veren Başkan Deveciler öncülüğünde ki Burhaniye Belediyesi, ısıttıkları yüreklerle, her daim aydınlık yarınlar için umut olmaya devam ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL