Gündem

DHL Express Türkiye'nin Malatya'daki Hizmet Merkezi  TAPA Sertifikası Sahibi Oldu

DHL Express Türkiye’nin Malatya’daki Hizmet Merkezi  TAPA Sertifikası Sahibi Oldu DHL Express Türkiye’nin geçtiğimiz yıl sonunda faaliyete geçirdiği Malatya Hizmet Merkezi, TAPA sertifikasyon sürecini tamamlayarak “TAPA FSR” sertifikasını aldı.

DHL Express Türkiye'nin Malatya'daki Hizmet Merkezi   TAPA Sertifikası Sahibi Oldu

DHL Express Türkiye’nin Malatya’daki Hizmet Merkezi 

TAPA Sertifikası Sahibi Oldu

DHL Express Türkiye’nin geçtiğimiz yıl sonunda faaliyete geçirdiği Malatya Hizmet Merkezi, TAPA sertifikasyon sürecini tamamlayarak “TAPA FSR” sertifikasını aldı.

 Ülkemizde hızlı hava taşımacılığının lideri olan DHL Express Türkiye’nin geçtiğimiz yıl sonunda faaliyete geçirdiği Malatya Hizmet Merkezi, Taşınan Varlıkları Koruma Derneği (TAPA) tarafından verilen “Tesis Güvenliği Gereklilikleri (FSR)” sertifikasını almaya hak kazandı. Gönderilerin güvenliğinden taviz vermeden sunulan, hızlı hizmeti teyit eden ve dünya çapında geçerliliği olan TAPA sertifikasyon sürecini başarıyla tamamlayan DHL Express Türkiye, lojistik sektöründe tüm hizmet noktalarında TAPA sertifikası alan ilk ve tek uluslararası hızlı hava taşımacılık şirketi olma özelliğini taşıyor.

 

DHL Express Türkiye CEO’su Volkan Demiroğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’de hızlı hava taşımacılığının lider kurumu olarak, yüksek kaliteli hizmetlerimizle ülkemizde sektörün gelişmesinde öncü rol oynuyoruz. Müşterilerimize hızlı ve güvenli hizmet sunarken, önceliklerimizin başında güvenlik geliyor. Tedarik zincirindeki güvenliği artırmak ve uluslararası standartlarda lojistik hizmeti sunmak adına çok önemli bir belge olarak kabul edilen TAPA Sertifikasını tüm hizmet merkezlerimizde almamız bunun bir göstergesi. Her konuda olduğu gibi güvenlik konusunda da standartlarımızı artırarak hizmet vermeye devam edeceğiz.”

 

Tapa FSR Sertifikası Nedir?

TAPA FSR sertifikası, TAPA FSR standardına uygun olarak tesislerin ve işletmelerin güvenlik gereksinimlerini karşıladığını belirten bir sertifikadır. Bu belge, taşınan varlıkların korunması ve güvenli taşımacılık için uluslararası bir standardı temsil eder.

 

 

DHL Hakkında 

1969 yılında kurulan DHL, lojistik sektörünün lider global markasıdır. DHL bünyesinde yer alan birimler, ulusal ve uluslararası paket teslimatından e-ticaret gönderi ve taşımacılık çözümlerine, uluslararası ekspres kara, hava ve deniz yolu taşımacılığından endüstriyel tedarik zinciri yönetimine uzanan benzersiz bir lojistik hizmet portföyü sunar. Dünya çapında 220’yi aşkın ülke ve bölgede yaklaşık 395 bin çalışanıyla DHL, müşterilerinin sınırları aşmasına, yeni pazarlara ulaşmasına, işlerini büyütmesine ve gönderilerini sevdiklerine ulaştırmasına yardımcı olur. 

Teknoloji, yaşam bilimleri, sağlık, mühendislik, üretim & enerji, perakende ve otomotivin de aralarında bulunduğu pek çok büyümekte olan pazar ve sektöre özel çözümleriyle “Dünyanın lojistik şirketi” olarak konumlanan DHL, DHL Group’un bir parçasıdır. Grup, 2022 yılında 94 milyar euro gelir elde etmiştir. Gerek sürdürülebilir ticaret uygulamaları gerekse topluma ve çevreye karşı duyduğu sorumlulukla, dünyaya pozitif katkı sağlayan DHL Group, 2050 itibarıyla sıfır emisyon hedefine ulaşmayı amaçlamaktadır. DHL Express, DHL Group’un uluslararası ekspres hava taşımacılığı alanında faaliyet gösteren global lider firmasıdır. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL