Gündem

Didim Amfi Tiyatro Ekranların Sevilen Programına Ev Sahipliği Yapacak

Didim Amfi Tiyatro, TELE1'in sevilen programı Anında Manşet'e ev sahipliği yapacak.

Didim Amfi Tiyatro Ekranların Sevilen Programına Ev Sahipliği Yapacak

Didim Amfi Tiyatro, TELE1'in sevilen programı Anında Manşet'e ev sahipliği yapacak. Programın konukları CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Bupar Araştırma Başkanı Erdal Akaltun, televizyon programcısı Metin Uca ve siyaset bilimci Sedef Kabaş olacak.

 

Kültür ve sanatın merkezi Didim Amfi Tiyatro, TELE1'in sevilen programı Anında Manşet'in yeni bölümüne ev sahipliği yapacak. Tuncay Mollaveisoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı program canlı olarak 29 Ağustos Pazartesi günü saat 21:00'da izleyiciler ile buluşacak.

 

Didim Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek programda birbirinden ünlü konuklar da yer alacak. Türkiye gündeminde yaşanan son dakika gelişmelerin tartışılacağı programa Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Bupar Araştırma Başkanı Erdal Akaltun, televizyon programcısı Metin Uca ile iletişim ve siyaset bilimci Sedef Kabaş konuk olarak katılacak.

 

Tüm vatandaşları Didim Amfi Tiyatro'nun eşsiz atmosferinde gerçekleşecek olan programı canlı olarak izlemeye davet eden Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, "Haziran ayında açılışını gerçekleştirdiğimiz Didim Amfi Tiyatro, eşsiz bir etkinliğe daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Usta sunucu Tuncay Mollaveisoğlu'nun moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan ekranların sevilen programı Anında Manşet, bugün Didim Amfi Tiyatro'dan tüm Türkiye ile buluşacak. Milletvekillerimiz Mehmet Akif Hamzaçebi ve Ali Mahir Başarır, Bupar Araştırma Başkanı Erdal Akaltun, televizyonların sevilen yüzü Metin Uca, iletişim ve siyaset bilimci Sedef Kabaş ile tüm Didimlilerin sesi olmak üzere kendi şahsımın konuk olacağı programı vatandaşlarımız da canlı olarak takip edebilecek. Kentimizde olan tüm vatandaşlarımızı Didim Amfi Tiyatro'dan, çok değerli Türk milletimizi de ekranları başında programı takip etmeye bir kez daha davet ediyorum" dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL