Gündem

DSM-Firmenich Türkiye Cumhuriyet'in 100. yaşını coşkuyla kutladı.

DSM-Firmenich Türkiye Cumhuriyet’in 100.

DSM-Firmenich Türkiye Cumhuriyet'in 100. yaşını coşkuyla kutladı.

DSM-Firmenich Türkiye Cumhuriyet’in 100. yaşını coşkuyla kutladı.

 

DSM-Firmenich Türkiye, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak, uluslararası esans üreticisi MG International Fragrance Company Gebze tesislerinde kutlama etkinliği gerçekleştirdi. Kurulduğu 1961 yılından bu yana Cumhuriyet değerlerine bağlı, çevre ve insan odaklı yaklaşımıyla sektöründe öncü kimliğini sürdüren şirket, Cumhuriyetimizin 100. yaşını tüm çalışanlarıyla birlikte kutladı. 

Cumhuriyet ruhuna ve anlamına uygun kırmızı – beyaz temasıyla düzenlenen kutlama etkinliğinde, ünlü sanatçı Ege sahne aldı. 

 

26 Ekim 2023 tarihinde MG International Fragrance Company Gebze tesislerinde gerçekleşen etkinliğe tüm DSM-Firmenich Türkiye yöneticileri, çalışanları katıldı. Festival havasında yaşanan etkinlikte ilk olarak Cumhuriyet’in Kurucusu Ulu Önder Atatürk’e bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından büyük bir coşkuyla İstiklal Marşı okundu. Yaklaşık 450 kişinin katıldığı Cumhuriyet’in 100. Yıl özel kutlama etkinliğinde sahneye çıkan ünlü şarkıcı Ege’nin performansıyla keyifli anlar yaşandı. Cumhuriyet’in 100. Yılının coşkuyla kutlandığı etkinlikte ayrıca katılımcılar şarkıcı Ege’nin 100. Yıla özel bestelediği marşı hep bir ağızdan söyledi. Etkinlikte; Cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması, birlik ve beraberliğin devamı mesajları verildi. 

 

Cumhuriyet koşucularına kupaları verildi 

 

Sivil toplum örgütleri ile iş birliğinde projelere imza atan ve eğitimden çevreye pek çok alanda fonlar aracılığıyla destek veren MG International Fragrance Company, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Büyükada Yarı Maratonu’na katılmış ve toplumsal sorumluluk bilincini pekiştirmek ve eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla Türk Eğitim Vakfı’nı (TEV) desteklemişti. MG International çalışanlarından oluşan 40 kişilik ekip, Büyükada Yarı Maratonu’na katılarak Cumhuriyet Gençleri için TEV ile koşmuştu. Cumhuriyet’in 100. yaşının coşkuyla kutlandığı Tev temsilcilerinin de katıldığı Gebze tesislerindeki etkinlikte ise Cumhuriyet koşucularına kupaları takdim edilerek teşekkür edildi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL