Otomobil

Dünya Karavan Pazarına Damgasını Vuran Türk Markası Hotomobil, Gaziantep Campex'te Yer Alacak

Türkiye’nin lider karavan üreticisi Hotomobil, 2.

Dünya Karavan Pazarına Damgasını Vuran Türk Markası Hotomobil, Gaziantep Campex'te Yer Alacak

Türkiye’nin lider karavan üreticisi Hotomobil, 2. CAMPEX Kamp, Karavan ve Doğa Sporları Fuarı’nda stil sahibi tasarımlarını tanıtacak. Hotomobil modellerinden Gladiator, Reviva, Freedom Motokaravan ve Troy Çekme Karavan’ın sergileneceği fuar 1-5 Kasım tarihlerinde Gaziantep’te gerçekleşecek. Fuarda Hotomobil, ilk kez gerçekleştireceği “Yeşil Ayak İzleri” atölyeleriyle çocuklara sürdürülebilirlik ve doğa sevgisi kazandırmayı hedefliyor.

Avrupa Karavan Birliği’ne üye tek Türk markası Hotomobil, Gaziantep’te gerçekleşecek CAMPEX Kamp, Karavan ve Doğa Sporları Fuarı’nda mobil yaşamın lüks, premium ve konforlu halini sergileyecek. Amerika, Avrupa, Birleşik Arap Emirlikleri olmak üzere 3 kıtaya satış yapan tek Türk karavan şirketi olan Hotomobil, CAMPEX’te yer alacak.

 

Hotomobil’den ‘Yeşil Ayak İzleri’ projesiyle sürdürülebilir gelecek

Hotomobil, birincisi düzenlenecek ‘Yeşil Ayak İzleri’ atölyesiyle bölgedeki ilköğretim öğrencilerine sürdürülebilirlik bilincini ve doğa sevgisini aşılamayı amaçlayacak. Gelenekselleşecek ‘Yeşil Ayak İzleri’ atölyeleri kapsamında temel kampçılık eğitimi, özel define avı ve düğüm atölyesi gibi birbirinden özel atölye ve eğitici oyunlar düzenlenecek.

 

Hotomobil, üstün mühendislik anlayışıyla fark yaratacak

Karavan severlerin merakla beklediği 2. CAMPEX Kamp, Karavan ve Doğa Sporları Fuarı’nda Hotomobil’in üstün mühendislik anlayışıyla ürettiği Gladiator, Reviva Camper Van, Freedom Motokaravan ve Troy Çekme Karavan modelleri yer alacak. Otomotiv sektöründe Avrupa Birliği standartlarına uygunluk sertifikasına sahip tek Türk markası Hotomobil, vizyonuyla fuarda fark yaratacak. İşte otomotiv sektöründe Avrupa Birliği sertifikasına sahip tek Türk markası Hotomobil’in fuarda fark yaratacağı modeller:

 

Olağanüstü tasarımıyla beğeni toplayan Gladiator

 Tüm yeni nesil çift kabinli Pick-Up modelleriyle uyumlu Gladiator, ihtişamıyla outdoor yaşam tarzını deneyimlemek isteyen karavan tutkunlarını kendine hayran bırakıyor. Gladiator, araçların arazi performansını ve hareket kabiliyetini etkilemeyen tasarımıyla kullanıcılarına dünyanın dört bir yanında yaşam alanları sağlarken üç kişinin dört mevsim rahatlıkla konaklayabileceği bir evren sunuyor.

 

Doğanın gücünden ilham alan Reviva Camper Van

 Karavan dönüşümü Volkswagen Crafter, Fiat Ducato, Citroen Jumper, Ford Transit ve Peugeot Boxer araçlarıyla sağlanan Reviva Camper Van, yüksek üretim standartlarıyla konforlu iç mekân tasarımının farkını kullanıcılarına hissettiriyor.

 

En iyiye sahip olmak isteyenler için Freedom Motokaravan

Kullanıcılarına en küçük ayrıntısına kadar zarafet sunan Freedom Motokaravan, konforlu iç mekânı ve modern tasarımıyla tatil anlayışını farklı bir boyuta taşıyor. Çift kabinli Volkswagen Transporter’dan üretilen Freedom Motokaravan, 4 kişiye aynı anda rahatlıkla konaklama sağlıyor.

 

Ev konforunu doğada yaşatan aile dostu Troy Çekme Karavan 

Geniş iç mekân, çift katlı yatak sistemi, ayrılabilir oturma alanı ve tam donanımlı modern mutfağıyla kullanıcılarına ev rahatlığı sağlayan Troy Çekme Karavan, modern konfor anlayışını beraberinde getiriyor. Troy Çekme Karavan kullanıcılarına geniş depolama seçeneği sunarken özel olarak tasarlanmış çocuk güvenlik önlemleriyle de aile dostu çözümler üretiyor. Aileler tarafından da büyük ilgi gören çevre dostu teknolojilere sahip model, isteğe bağlı güneş panelleri ile enerji ihtiyacını karşılayarak verimliliği en üst seviyeye çıkarıyor.

 

Hotomobil Hakkında

Hotomobil, 2015 yılında Restar Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak ticari faaliyetine başlamıştır. 4 yıl süren AR-GE ve marka yapılandırma süreci sonrasında 2019 yılında Hotomobil markası adı altında ilk ürünü satışa sunulmuştur. Günümüzde ise motokaravan, camper-van, pick up üzeri karavan ve çekme karavan modelleri ile geniş bir ürün portföyü bulunmaktadır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL