Kültür Sanat

Dünyaya Türkçe Şarkıları Sevdiren Altın Gün İlk Kez Zorlu PSM'de!

Türk halk müziğinin çok sevilen şarkılarını saykedelik ve funk melodileriyle yeniden yorumlayarak müzik sahnesine yeni bir tür kazandıran, Coachella gibi dünyaca ünlü festivallerde sahne alan ve 62.

Dünyaya Türkçe Şarkıları Sevdiren Altın Gün İlk Kez Zorlu PSM'de!

Türk halk müziğinin çok sevilen şarkılarını saykedelik ve funk melodileriyle yeniden yorumlayarak müzik sahnesine yeni bir tür kazandıran, Coachella gibi dünyaca ünlü festivallerde sahne alan ve 62. Grammy Ödülleri’nde En İyi Dünya Müziği kategorisine aday olarak gösterilen Altın Gün ilk kez Zorlu PSM sahnesine konuk oluyor. Anadolu’nun sevilen türkülerinden, Selda Bağcan, Aşık Veysel, Bedia Akartürk, Neşet Ertaş gibi ustaların eserlerine kadar geniş yelpazede Türkçe müziğin en köklü eserlerine yaptıkları düzenlemelerle dans müzik sahnesine yeni bir soluk getiren grup, “Goca Dünya”, “Halkalı Şeker”, “Ordu’nun Dereleri”, “Doktor Civanım”, “Yüce Dağ Başında” gibi sevilen şarkılarıyla 13 Ekim akşamı Zorlu PSM’de binlerce kişiye dans ettirmeye hazırlanıyor.

 

Amsterdam merkezli Anadolu rock ve ve folk grubu Altın Gün, geçmişi ve bugünü birleştirerek imza attıkları Türkçe şarkılarla güçlü bir üne sahip olduktan sonra pandemi dönemini stüdyoda geçirerek yayınladığı iki albümden “Yol”u, Glitterbeat Records (Avrupa) ve ATO Records (Amerika) etiketiyle piyasaya sürdü. “Âlem” ise Bandcamp özel yayını olarak dinleyicilerle buluştuktan sonra Grammy adayı olan ikinci albümleri “Gece” müzikseverlerden tam not aldı. Dünyaca ünlü festivallerde sahne alarak tüm dünyayı etkileyen grup müzikseverler ve eleştirmenler tarafından büyük ilgiyle karşılanmaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz Mart ayında 10 şarkılık 5. albümü “Aşk”ı yayınlayan grup, Zorlu PSM’de müzikseverlerle buluşacak.

Altın Gün 13 Ekim biletleri passo’de satışta!

Kapı Açılış: 20:00 

Altın Gün: 21.00

Bilet Fiyatları:

1.Avantajlı Dönem- Ayakta: ₺297,00

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL