Atasoy Bilgin
Teknoloji

eBaseball'un 2023 Olimpiyat Espor Serisi'nde Yarışacak İsimleri Belli Oldu

Konami Digital Entertainment B.

eBaseball'un 2023 Olimpiyat Espor Serisi'nde Yarışacak İsimleri Belli Oldu

Konami Digital Entertainment B.V. bugün itibarıyla 2023 Olimpiyat Espor Serisi’nin beyzbol kategorisinde WBSC eBASEBALL™: POWER PROS ile yarışacak dokuz oyuncuyu duyurdu.

Elemeler, Mart ve Nisan aylarında 2023 Olimpiyat Espor Serisinin bir parçası olarak hem Japonya’daki hem de dünya çapındaki oyuncular arasında düzenlendi. Finaller, 22-25 Haziran tarihleri arasında Singapur’daki Suntec Center’da düzenlenen Olimpik Espor Haftası esnasında gerçekleşecek.

Japonya Elemelerinde Tomoki Noguchi (Daylami), Takato Fujishima (fujito), Hiroki Horiike (TAIJYU) ve Kazutaka Machida (antimon) finallerde yer almaya hak kazandı.

Dünya çapındaki Çevrimiçi Elemelerde ilk olarak, ABD’den Nintendo Switch oyuncusu Jacob Park (KangGang) ve Çin Taipei’inden (Tayvan) PlayStation oyuncusu Wei-Chung Yu (Hazuremon) kalifiye oldu. Onlara ikinci turda Çin Taipei’inden Nintendo Switch oyuncusu Chia-Ming Wang (CMWANG) ve Playstation oyuncusu Po-Yao Hsu (DoubleBass) eklendi.

2021 Olimpiyat Sanal Serisi galibi Shoma Mori (SHORA) otomatik olarak 2023 Olimpiyat Espor Finalleri’nde yer alma hakkını kazanmıştı. Ev sahibi ülke Singapur’dan katılacak 10. Oyuncu ise son eleme etkinliğinde belirlenecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL