Atasoy Bilgin
Eğitim

EGESEM, kurumsal eğitimlerine bir yenisini daha ekledi

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) ve İzmir İl Göç İdaresi Müdürlüğü Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında Doç.

EGESEM, kurumsal eğitimlerine bir yenisini daha ekledi

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) ve İzmir İl Göç İdaresi Müdürlüğü Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında Doç. Dr. Arife Karadağ’ın koordinatörlüğünde yürütülen “Personel Motivasyon Eğitimleri”nin ilk modülü olan Kurumsal İletişim, Nefes Eğitimi ve Doğa ile İyileşme: Oryantrink etkinlikleri tamamlandı.

 

Bergama’nın Antik Asklepion Terapi Merkezi,  Kızılavlu ve Kozak Yaşam Vadisi’nde gerçekleştirilen eğitimlerde UNESCO Dünya Mirası Bergama Alan Başkanı Dr. Emre Ataberk tarafından Asklepion ve Kızılavlu Kültür Turu gerçekleştirildi. Yoğun ve ağır şartlarda çalışan göç idaresi çalışanlarının hizmet içi motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenlenen eğitim programında kurumsal iletişim becerilerini geliştirmeye ve takım çalışmasını artırmaya yönelik oryantrink etkinliği düzenlendi. Eğitimi yoğun ilgiyle takip eden katılımcılar etkinlik sonunda memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Koordinatör Doç. Dr. Arife Karadağ, “Ege Üniversitesi kalitesi ve güvencesiyle gerçekleştirilen eğitimlerimiz, eklenen yeni modüllerle birlikte 2023 yılında da devam edecek” dedi.

 

EGESEM Müdürü Doç. Dr. Fulya Dedeoğlu Konakçı ise Ege Üniversitesi ve İzmir İl Göç İdaresi Müdürlüğü arasındaki iş birliklerinin proje temelli olarak artırılmasına yönelik çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL