Gündem

Elmalı'da 50 yıllık içme suyu hattı değiştiriliyor

Elmalı’da 50 yıllık içme suyu hattı değiştiriliyor Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı ilçe merkezinde yarım asırlık içme suyu ana hatlarını değiştiriyor.

Elmalı'da 50 yıllık içme suyu hattı değiştiriliyor

Elmalı’da 50 yıllık içme suyu hattı değiştiriliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı ilçe merkezinde yarım asırlık içme suyu ana hatlarını değiştiriyor. Alt yapı çalışmalarında ekipler 24 saat aralıksız çalışıyor.

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Elmalı’da Gündoğan, Karyağdı, Yeni Mahalle ve İplik Pazarı mahallelerinde 50 yıllık içme suyu hatlarını yeniliyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Elmalı ASAT Birim Sorumlusu Bilal Bayram, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin başlayacağı sıcak asfalt çalışmalarından önce ilçe merkezinde ömrünü tamamlamış 50 yıllık içme suyu alt yapısını yenilediklerini söyledi. Öncelikli olarak Gündoğan, Karyağdı, Yeni Mahalle ve İplik Pazar mahallelerinde 2 bin 200 metrelik bir hatta çalışma gerçekleştirildiğini söyleyen Bayram, “Çalışmanın 1 kilometrelik kısmını tamamladık. Kalan 1200 metrelik kısımda da çalışmalarımızı gece gündüz çalışarak tamamlamak üzereyiz. Projenin tamamı 4 kilometrelik bir hattı kapsıyor. Halkımızı daha sağlıklı ve içilebilir bir su ile buluşturabilmek için çalışmalarımız devam edecek” dedi.
MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Yeni Mahalle Muhtarı Salih Ergül çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mahallemizde yoğun bir çalışma gerçekleşiyor. Elmalı’da görülmemiş bir alt yapı ve asfalt çalışması var şu anda. İçme suyumuz sağlıklı bir şekilde musluklarımızdan akacak. Emeği geçenlerden, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’ten Allah razı olsun. Teşekkürlerimizi sunuyorum” diye konuştu.
Esnaf Ömer Erkal da sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşacakları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Sık sık arızalar meydana geliyordu. Su debisiyle ilgili sorunlar yaşıyorduk. Hizmetlerinden dolayı Muhittin Böcek Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL