Gündem

Ereğli'de Lise Medeniyet Akademisi ve Bilgehane Öğrencileri Cumhuriyet'in 100. Yılında 100 Fidanı Toprakla Buluşturdu

EREĞLİ’DE LİSE MEDENİYET AKADEMİSİ VE BİLGEHANE ÖĞRENCİLERİ CUMHURİYET’İN 100.

Ereğli'de Lise Medeniyet Akademisi ve Bilgehane Öğrencileri Cumhuriyet'in 100. Yılında 100 Fidanı Toprakla Buluşturdu

EREĞLİ’DE LİSE MEDENİYET AKADEMİSİ VE BİLGEHANE ÖĞRENCİLERİ CUMHURİYET’İN 100. YILINDA 100 FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU

 

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Lise Medeniyet Akademileri ile Bilgehanelerin Ereğli şubesinde eğitim gören öğrenciler, Cumhuriyet’in 100. yılı anısına 100 fidanı toprakla buluşturdu.


Konya Büyükşehir Belediyesi Lise Medeniyet Akademileri (LİMA) ve Bilgehane öğrencilerinden Cumhuriyet’in 100. yılında anlamlı etkinlik.

Geleceğe yeşil bir miras ve temiz bir dünya bırakma amacı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusuyla birleşti. Lise Medeniyet Akademilerinin ve Bilgehanelerin Ereğli şubesinde eğitim alan öğrenciler de, milli birlik ve beraberlik şuuruyla bu coşkuyu zirveye taşıyarak Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla 100 fidanı toprakla buluşturdu. 

Konya Orman Bölge Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlanan projede, Cumhuriyetin ilanının üzerinden geçen her bir yıl, bir fidan ile kutlandı. Ereğli’ye bağlı Yıldızlı Mahallesi’nde bulunan ağaçlandırma sahasında düzenlenen fidan dikme etkinliğine katılan öğrenciler, diktikleri fidanlara can suyunu birlikte vermenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL