Gündem

ERG Şirketler Grubu,  Atatürk'ü Anıtkabir'de saygı ve minnetle andı

ERG Şirketler Grubu,  Atatürk’ü Anıtkabir’de saygı ve minnetle andı Türkiye’nin en köklü müteahhitlik firmalarından ERG Şirketler Grubu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle 10 Kasım’da anmak için Anıtkabir’i ziyaret etti.

ERG Şirketler Grubu,   Atatürk'ü Anıtkabir'de saygı ve minnetle andı

ERG Şirketler Grubu, 

Atatürk’ü Anıtkabir’de saygı ve minnetle andı

Türkiye’nin en köklü müteahhitlik firmalarından ERG Şirketler Grubu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle 10 Kasım’da anmak için Anıtkabir’i ziyaret etti. Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak var gücü ile çalışan ERG Şirketler Grubu markalarının genel müdürleri, genel müdür yardımcıları ve müdürleri ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir’de bir kez daha saygı ve minnetle andı. 

1960’lı yılların ikinci yarısında kurularak Türkiye’nin en eski müteahhitlik şirketlerinin başında gelen ERG Şirketler Grubu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü 10 Kasım için Anıtkabir’de ziyaret ederek sevgi, saygı ve özlemle bir kez daha andı. Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak var gücü ile çalışan ERG Şirketler Grubu ve markalarının üst düzey yöneticileri ile, 10 Kasım için Atatürk’ü Anıtkabir’de minnetle ziyaret etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL