Teknoloji

ESET prestijli Uç Nokta Güvenliği raporunda “Güçlü Performans Gösteren Firma” olarak yer aldı

ESET prestijli Uç Nokta Güvenliği raporunda “Güçlü Performans Gösteren Firma” olarak yer aldı   Ödül rüzgarı ESET için  esmeye devam ediyor    Siber güvenlik alanında dünya lideri ESET, The Forrester Wave: Uç Nokta Güvenliği 2023 4.

ESET prestijli Uç Nokta Güvenliği raporunda “Güçlü Performans Gösteren Firma” olarak yer aldı

ESET prestijli Uç Nokta Güvenliği raporunda “Güçlü Performans Gösteren Firma” olarak yer aldı

 

Ödül rüzgarı ESET için 

esmeye devam ediyor 

 

Siber güvenlik alanında dünya lideri ESET, The Forrester Wave: Uç Nokta Güvenliği 2023 4. Çeyrek” raporuna göre “Güçlü Performans Gösteren Firma” olarak yer aldı.

 

ESET’in kurumsal uç nokta çözümleri, uç nokta kötü amaçlı yazılımları ve kötüye kullanımları önleme konusunda üstün başarı göstererek, desteklenen tüm uç noktalar için sağlam mobil cihaz güvenliği, cihaz yönetimi ve güvenlik açığı ve yama yönetimi sunuyor. Saygın bir analist firması olan Forrester, güvenlik ve risk profesyonellerine ihtiyaç duydukları doğru çözümü seçme konusunda rehberlik etmek amacıyla 25 kriterden oluşan değerlendirmesinde 13 üst düzey uç nokta güvenlik tedarikçisini titizlikle araştırdı ve analiz etti.

 

Rapor, işletme kullanıcıları için ilk ve son savunma hattı işlevi gören, cihazlarını kötü amaçlı yazılımlardan koruyan, kötü amaçlı eylemleri tespit edip bunlara yanıt veren ve olayları hızlı ve verimli bir şekilde çözen uç nokta güvenlik çözümlerinin kritik rolünün altını çiziyor. Raporda “ESET’in farklılığının, dışarıya kapalı bir altyapıyı sürdürmesi gereken kuruluşları destekleyebilmesi olduğu” belirtiliyor. Bu da şirketin çeşitli güvenlik ihtiyaçlarını karşılama konusundaki kararlılığını vurguluyor.

 

Raporda ayrıca ESET’in, kötü amaçlı yazılımlara ve uç noktalardaki hedef istismarlarına karşı baskın önleme motorlarına sahip olduğu belirtiliyor. Şirketin sunduğu mobil cihaz güvenliği, mobil cihaz yönetimi sağlıyor ve çözüm, desteklenen tüm uç noktalar için güvenlik açığı ve yama yönetimi içeriyor. 

 

ESET Ürün Direktörü Jakub Debski şunları söyledi: “Kullanıcılarımızı ve işletmelerini en karmaşık gelişmiş tehditlere karşı korumak, ESET iş misyonumuzun temelini oluşturuyor. Günümüzün hızla gelişen dijital ortamında, işletmelerin sağlam ve son teknoloji ürünü algılama ve yanıt araçlarına erişmesi büyük önem taşıyor. Güvenlik ve risk profesyonellerinin, ESET’in yenilikçi çözümlerini seçerek, şirketlerin kendi operasyonlarına odaklanmasını sağlayan ve ESET’in birleşik XDR platformu aracılığıyla güvenliklerini kolaylaştıran yenilikçi çözümlerini seçerek kuruluşları için bilinçli kararlar verebileceklerine inanıyoruz.”

 

ESET, işletmeleri en yeni dijital güvenlik araçlarıyla güçlendirme ve gelişen siber tehditlere karşı güçlü koruma sağlama misyonuna kararlılıkla devam ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL