Teknoloji

Excalıbur fc 24 cup'un büyük finali 28 ekim'de

EXCALIBUR FC 24 CUP’IN BÜYÜK FİNALİ 28 EKİM’DE!   EXCALIBUR FC 24 CUP’TA  GÖZLER BÜYÜK FİNALDE!   Heyecanın bir an olsun bile azalmadığı, oyunseverlerin merakla takip ettiği Excalibur FC 24 CUP’ın finalistleri belli oldu.

Excalıbur fc 24 cup'un büyük finali 28 ekim'de

EXCALIBUR FC 24 CUP’IN BÜYÜK FİNALİ 28 EKİM’DE!

 

EXCALIBUR FC 24 CUP’TA 

GÖZLER BÜYÜK FİNALDE!

 

Heyecanın bir an olsun bile azalmadığı, oyunseverlerin merakla takip ettiği Excalibur FC 24 CUP’ın finalistleri belli oldu. Dostluğun ve kıyasıya mücadelenin bir arada yaşandığı, Intel’in katkılarıyla düzenlenen Excalibur FC 24 CUP’ta finale yükselen Galatasaray ve Fenerbahçe espor oyuncuları, 28 Ekim’de büyük finalde karşı karşıya gelecek.

 

Bir anlık hatanın büyük zaferlerin kıyısından döndürdüğü, oyun dünyasının aylardır merakla beklediği oyun FC 24, Türkiye’nin oyun dünyasındaki gücü Excalibur ve Intel’in katkılarıyla oyunseverlere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. 14 Ekim’de ön elemeleri başlayan ve Türkiye’nin her yerinden katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği Excalibur FC 24 CUP’ta finale yükselen Galatasaray Espor oyuncusu Kaan Tüzün ve Fenerbahçe Espor oyuncusu İsmail Can Yerinde karşılaşacak. 28 Ekim günü saat 20.00’de başlanacak turnuvada; birinciye Excalibur G870 Laptop, ikinciye Excalibur G770 Laptop ve üçüncüye de Excalibur 23.8” Monitör ve oyuncu kulaklığı hediye edilecek. Turnuva finalinin heyecanını oyun tutkunlarına daha keyifli yansıtmak isteyen Excalibur, canlı yayında birçok sürpriz ve yarışma ile izleyicilere de ödüller hediye edecek.

 

Kıyasıya Mücadelelerden Sonra Finale Kalan Takımlar Belli Oldu

 

Futbol ve espor severlerin yoğun ilgi gösterdiği Excalibur FC 24 CUP’ın ön elemeleri zorlu mücadelelerle son buldu. Yarı finallerin ilk karşılaşması ise Fenerbahçe Espor oyuncusu İsmail Can Yerinde ile Serhan Yeniaras arasında gerçekleşti. Kıyasıya bir mücadele sonunda galip gelen, 2-1’lik seriyle Fenerbahçe Espor oyuncusu İsmail Can Yerinde oldu ve finale yükselen ilk isim olarak adını yazdırdı. Yarı finallerin ikinci ve son maçı, Galatasaray Espor oyuncusu Kaan Tüzün ile Beşiktaş Espor oyuncusu Arda Azinyan arasında oynandı. Derbinin galibi, 2-0’lık skorla Galatasaray Espor oyuncusu Kaan Tüzün oldu ve “aslanlar” finale yükselmeye hak kazandı.

 

Heyecan 28 Ekim’de Doruklara Ulaşacak

 

Finale çıkmaya hak kazanan oyuncular, Excalibur G870 Laptop ödülünü kazanmak için karşı karşıya gelecek. Heyecanın doruklara ulaşacağı 28 Ekim’deki Excalibur FC 24 CUP finaline katılmaya hak kazanan Galatasaray Espor oyuncusu Kaan Tüzün ve Fenerbahçe Espor oyuncusu İsmail Can Yerinde’nin zorlu mücadelesini Çağrı “Hype” Ergün ve Ege Arseven, oyunseverlere aktaracak. İzleyiciler, FC 24 CUP yayınını https://www.twitch.tv/hype linki üzerinden canlı takip edebilecekler.

 

Büyük Final Herkese Kazandıracak

 

28 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de gerçekleşecek Excalibur FC 24 CUP finali katılımcılara ve izleyicilere heyecanlı ve keyifli dakikalar dışında bol ödül ve sürprizler de sunuyor. Birincinin Excalibur G870 Laptop, ikincinin Excalibur G770 Laptop, üçüncünün ise Excalibur 23.8” Monitör ve kulaklık kazanacağı turnuvanın finalinde, izleyiciler de Excalibur’un ödüllerine doyacak.

 

Excalibur FC 24 CUP Final Yayını: https://www.twitch.tv/hype 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL