Teknoloji

Faker ve weıbo gamıng worlds 2023'te team razer bayrağını dalgalandırdı !

FAKER VE WEIBO GAMING WORLDS 2023’TE  TEAM RAZER BAYRAĞINI DALGALANDIRDI!  Team Razer; Lee “Faker” Sang-hyeok’u 4.

Faker ve weıbo gamıng worlds 2023'te team razer bayrağını dalgalandırdı !

FAKER VE WEIBO GAMING WORLDS 2023’TE 

TEAM RAZER BAYRAĞINI DALGALANDIRDI! 

Team Razer; Lee “Faker” Sang-hyeok’u 4. Dünya Şampiyonası için ve Weibo Gaming’i 2023 Dünya Şampiyonası’ndaki muazzam çabaları için kutlar. 

Seul, Güney Kore – Oyuncular için önde gelen global yaşam tarzı markası Razer™; SK Telecom T1’in galip geldiği, Faker (SK Telecom T1 adına) vs. Weibo Gaming’in 2023 Sezonu Dünya Şampiyonası (Worlds 2023)’ndaki imrenilen şampiyonluk unvanı için mücadele ettiği tarihi hesaplaşmasını duyurdu. 

Team Razer’ın 2023 Dünya Şampiyonası’ndaki olağanüstü performansı, kuruluşun e-sporun sınırlarını zorlamaya olan bağlılığının bir kanıtıdır. Her iki takımın da eşsiz beceri, stratejik yetenek ve derin oyun anlayışı sergilemesi, Razer’ın espor devriminin ön saflarında yer aldığını bir kez daha kanıtlarken; mükemmelliğe, yeniliğe ve amansız zafer arayışına olan bağlılığını bir kez daha doğruladı.

Razer Global Esports Kıdemli Müdürü Khang Thai, “Hem Faker hem de Weibo Gaming’in yeteneklerini Dünya Şampiyonası’nda sergilediklerine tanık olmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. “Bu inanılmaz bir başarı ve Razer’ın e-spor atletlerini en son teknolojiyle güçlendirme, mükemmellik kültürünü teşvik etme ve rekabetçi oyun için yeni standartlar belirleme konusundaki kararlılığını yansıtıyor.”

  Faker – Gerçekten Öldürülemez Bir Şeytan Kral  

Bu galibiyetle e-spor tarihine adını yazdıran Faker, dört League of Legends Dünya Şampiyonası şampiyonluğuna ulaşan tek oyuncu oldu. Faker’ın benzersiz başarısı, onun “LOL’ün en iyi oyuncusu” statüsünü pekiştiriyor.

Lee “Faker” Sang-hyeok, “Bu kariyerimin en zorlu yılıydı” dedi. “Rakiplerimiz giderek daha iyi hale geliyor ve MSI’daki hayal kırıklıklarımdan, sakatlığımdan ve Summer Split’ten sonra bugün burada, dünyanın zirvesinde duracağımızdan emin değildim. Takımımla gurur duyuyorum. Bunun için gerçekten çok çalıştılar.”

Razer Takımı, Faker’ı 2021’den beri destekliyor. Buna ek olarak Faker, Razer’ın en popüler espor fare serisi olan Razer DeathAdder’ı uzun süredir silahı olarak tercih ediyor. Faker, 500’den fazla galibiyet ve tüm League of Legends Şampiyonası Kore müsabakalarında 2.600 kill yanında uluslararası müsabakalarda 100’ün üzerinde galibiyet de dahil olmak üzere birden çok başarıya ulaşan tek oyuncu olarak rekabeti domine etti.

Kutlamaların bir parçası olarak Razer, Asya’daki RazerStore’larda çok sayıda seyir partisi düzenledi; buna RazerStore Taiwan, RazerStore Hong Kong, RazerStore Shanghai ve fazlası dahildi. Her iki takımın taraftarları da toplulukla birlikte favori takımlarına tezahürat yapma, heyecan verici hediyeler kazanma ve daha fazlasına sahip oldu. 

Espor milyonların ilgisini çekmeye devam ederken Razer, espor sporcularını desteklemeye, hayranlar arasında canlı bir topluluk oluşturmaya ve gelişen espor ortamına katkıda bulunmaya olan sarsılmaz bağlılığını bir kez daha doğruluyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL