Atasoy Bilgin
Kültür Sanat

FilmBox Ekranlarında Eğlencenizi Siz Seçin

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, etkileyici öyküleri, dünya yıldızları ile buluşturan sinema filmleriyle ekranlara heyecan ve eğlence katıyor.

FilmBox Ekranlarında   Eğlencenizi Siz Seçin

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, etkileyici öyküleri, dünya yıldızları ile buluşturan sinema filmleriyle ekranlara heyecan ve eğlence katıyor. 

 

Oscar ödüllü bir ustanın gözünden hayata farklı bir bakış, hareketli sahnelerle heyecan veren ölümsüz bir masal ya da eğlenceli bir romantik bir komedi. Aileniz ve sevdiklerinizle güzel zaman geçireceğiniz 3 güzel film, Ağustos ayının son haftasında, iyi filmlerin adresi FilmBox ekranlarında sizi bekliyor. 

 

Can Dostlar (House of D) – 25 Ağustos Perşembe – Saat: 11:25

Başrolünü Oscar ödüllü Robin Williams’ın üstlendiği Can Dostlar, geçmişi ve geleceği ile barışmaya çalışan bir adamın hikayesini ve dönüştüğü kişi olmasında katkısı olan insanlarla ilişkisini geliştirmesini anlatıyor.

 

Aladdin'in Yeni Maceraları (The New Adventures Of Aladdin) – 27 Ağustos Cumartesi – Saat: 19:45

Mağazada çalışan iki arkadaş, mağaza kapandıktan sonra mağazayı soymayı planlar. Ancak bir grup çocuk ortaya çıktığında bu iki arkadaş, Alaaddin'in doğaçlama bir versiyonuna başlarlar.

 

Taze Gelin Şaşkın Damat (The New Adventures Of Aladdin) – 31 Ağustos Çarşamba – Saat: 23:30

Bir adam kız arkadaşına evlenme teklif eder ama kız ölür. En yakın arkadaşı onu başka kadınlarla çıkmaya ikna etmeye çalışır ama o sadece merhum büyük aşkından bahsetmektedir. Bir lokantada, sırf en yakın arkadaşını sırtından atmak için şirin bir garsona evlenme teklif eder. Kız da kabul eder.

 

FilmBox izlemek isteyen sinemaseverler, seçkin TV platformları, Vodafone TV Kanal 15, KabloTV Kanal 336 ve D-Smart Kanal 19 üzerinden kanala ulaşabiliyor. FilmBox içeriklerine ayrıca, filmbox websitesi ve FilmBox+ uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.

 

SPI International, FilmBox'un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. FilmBox Extra, ağırlıklı olarak aksiyon ve gerilim türü filmleri ekranlara getiriyor. SPI International kanalları arasında ayrıca canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL