Gündem

Geleceğe Hazırlar Podcast Serisi'nin Dördüncü Bölümünde “Doğayla Uyum İçinde Sürdürülebilir Yaşama Dönüşüm" Konuşuldu

TürkTraktör’ün “Geleceğe Hazırlar” podcast serisinin dördüncü bölümü yayınlandı.

Geleceğe Hazırlar Podcast Serisi'nin Dördüncü Bölümünde “Doğayla Uyum İçinde Sürdürülebilir Yaşama Dönüşüm" Konuşuldu

TürkTraktör’ün “Geleceğe Hazırlar” podcast serisinin dördüncü bölümü yayınlandı. Yeni bölümde Belentepe Çiftliği Sahibi, Permakültür Uzmanı, Çiftçi Taner Aksel ile ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketi sonrası yeniden kurulacak olan şehirlerimizde tarımın nasıl sürdürülebilir kılınabileceği, şehirlerin dönüşümünde tarımın konumlandırılması, sürdürülebilir şehirlerin toplumsal ve kültürel hayatımıza etkileri gibi geleceği şekillendirecek pek çok konu konuşuldu.

Türkiye’nin otomotiv sektöründeki ilk üretici kuruluşu ve tarım mekanizasyonundaki lider firması TürkTraktör’ün deneyimli gazeteci Aslı Şafak’ın moderatörlüğünde gerçekleştirdiği Geleceğe Hazırlar podcast serisinin dördüncü bölümü platformlarda yerini aldı. Tarımı ve şehirleri dönüştürüp geleceğe hazırlama amacını podcast dünyasına da taşıyan TürkTraktör, yılın ikinci programında “Doğayla Uyum İçinde Sürdürülebilir Yaşama Dönüşüm”ü konuştu.

Belentepe Çiftliği Sahibi, Permakültür Uzmanı, Çiftçi Taner Aksel’in konuk olduğu yayında; deprem felaketi sonrası yeniden kurulacak şehirlerimiz ele alınarak, tarımın nasıl sürdürülebilir kılınabileceği, şehirlerin dönüşümünde tarımın konumlandırılması ve sürdürülebilir şehirlerin toplumsal ve kültürel hayatımıza etkileri gibi geleceği şekillendirecek birçok konu değerlendirildi. Eğer sürdürülebilir tarımı başaramazsak neler yaşayabileceğimizin de öngörülerini paylaşan Aksel ile keyifli ve öğretici bir yayın gerçekleştirildi. 

“Geleceğe Hazırlar” her yeni bölümde, birbirinden değerli konukların katılımıyla tarım teknolojisinden çevik dönüşüme, toprağın ekonomisinden ilham veren girişim hikayelerine, verimli tarım uygulamalarından sürdürülebilir şehirlere kadar ilgi çekici ve ufuk açan birçok konuyu dinleyicilerle buluşturuyor. “Geleceğe Hazırlar” podcast serisine Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts ve YouTube platformlarından erişilebiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL