Gündem

Geleceğin Restoran Deneyimi Şimdi de McDonald's Ümraniye'de!

McDonald’s Türkiye, İstanbul Ümraniye’de yeni restoranının açılışını gerçekleştirdi.

Geleceğin Restoran Deneyimi Şimdi de McDonald's Ümraniye'de!

McDonald’s Türkiye, İstanbul Ümraniye’de yeni restoranının açılışını gerçekleştirdi. Geleceğin restoran deneyimini lezzet severlere sunan restoran, yenilikçi dijital sipariş ekranıyla sıra beklemeden sipariş imkânı, masaya servis hizmeti, paket servis ve araca servis hizmetlerinin yanı  sıra çocuklara özel oyun alanı ve doğum günü parti odası da sunuyor.

Dünyanın en değerli hızlı servis restoranı McDonald’s, Türkiye’deki restoran sayısını artırmaya devam ediyor. Ürün içeriklerinin yüzde 98’ini yerel üreticilerden tedarik ederek Türkiye ekonomisine katkı sunan McDonald’s, 7 bin 500’e yaklaşan çalışan sayısıyla istihdamını artırmayı sürdürüyor. Son olarak McDonald’s Türkiye, İstanbul Ümraniye’de 600 metrekare alana sahip en büyük restoranlarından birini hizmete açtı. 90 kişilik çalışan kadrosuyla Türkiye’deki en büyük McDonald’s’lar arasında yerini alan restoran, McDonald’s severlere en lezzetli ürünlerini sunmaya başladı.

“Her yeni restoranımızla istihdama da katkı sağlıyoruz”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan McDonald’s Türkiye Genel Müdürü Mwaffak Kanjee, Türkiye’nin dört bir yanında açtıkları yenilikçi restoranlarıyla hem tüketicilere geleceğin restoran deneyimini yaşattıklarını hem de büyüyen kadrolarıyla istihdama katkı sağladıklarını ifade etti. Kanjee,  “Ümraniye’de devreye aldığımız restoranımız; kapasitesi, 90 çalışanı ve yenilikçi hizmetleriyle McDonald’s lezzetlerini en hızlı biçimde ziyaretçileriyle buluşturacak. Yıl sonuna kadar Türkiye’nin farklı bölgelerinde McDonald’s severleri geleceğin restoran deneyimiyle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.  

McDonald’s Ümraniye’de yenilikçi dijital sipariş ekranıyla sıra beklemeden sipariş imkânı ve masaya servis hizmetinin yanı sıra, paket servis ve araca servis hizmetleri bulunuyor. Restoranda yer alan McCafé, birbirinden özel kahve çeşitleri, serinleten içecekleri, tost ve tatlı çeşitleriyle McDonald’s severleri karşılıyor. Çocuklar için ayrılan özel oyun alanı ve doğum günü parti odası ise keyifli anları çoğaltıyor. 

McDonald’s Türkiye Hakkında:

‘BrandZ 2022 En Değerli 100 Küresel Marka’ çalışmasına göre dünyanın en değerli 5. markası olan ve teknoloji şirketleriyle birlikte ilk 5’te yer alan tek yeme-içme firması McDonald’s, Türkiye’de ilk restoranını 1986 açmıştır. McDonald’s, bugün yaklaşık 250 restoranı ve 7500’e yakın çalışanı ile hizmet vermektedir. Sunduğu ürün ve hizmetlerin %98’ini Türkiye’de üretim yapan tedarikçilerden temin etmektedir. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL