Eğitim

Gerçek Sınav Provası İçin Sınav Giriş Belgeleri Erişime Açıldı

Nevşehir Belediyesi tarafından, TYT ve AYT sınavlarına hazırlanan öğrenciler için düzenlenen ödüllü deneme sınavına katılacak öğrenciler Sınav Giriş Belgeleri’ni www.

Gerçek Sınav Provası İçin Sınav Giriş Belgeleri Erişime Açıldı

Nevşehir Belediyesi tarafından, TYT ve AYT sınavlarına hazırlanan öğrenciler için düzenlenen ödüllü deneme sınavına katılacak öğrenciler Sınav Giriş Belgeleri’ni www.nevsehir.bel.tr adresinden indirebilecek.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen, gerçek sınav provası ödüllü deneme sınavları, TYT için 23 Mart 2024 Cumartesi, AYT için ise 24 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek. 2 bin öğrenci kontenjanı ile sınırlı tutulan deneme sınavları için başvuru süreci geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

Sınavlara katılmak için başvuruda bulunan öğrenciler için oluşturulan Sınav Giriş Belgeleri www.nevsehir.bel.tr adresinde erişime açıldı. Adaylar, belgelerini www.nevsehir.bel.tr adresindeki Hızlı Menü içerisinden T.C Kimlik No bilgilerini girerek indirebilecek. 

ÖSYM’nin uyguladığı tüm kuralların geçerli olacağı deneme sınavlarına öğrenciler sınav giriş belgeleri ve kimlik kartları olmadan giremeyecek. Sınav sonucunda dereceye giren öğrencilere Nevşehir Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler dağıtılacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL