Eğitim

Gerenli çocukların İlköğretim Haftası heyecanına ortak oldu

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr.

Gerenli çocukların İlköğretim Haftası heyecanına ortak oldu

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlköğretim Haftası açılış programı ve etkinliklere katıldı. 

Sabah tören alanında Atatürk anıtına çelenk sunma ile başlayan etkinlikler, Bahçelievler İlkokulu’nda düzenlenen programla devam etti. Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, haftanın anlam ve önemine istinaden İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’e çiçek verdi.

Bahçelievler İlkokulu’nda düzenlenen programda çocukların eğitim öğretim hayatına adım attıkları bu günde heyecanlarına ortak olan Gerenli, tüm öğretmen ve öğrencilere başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diledi.

Gerenli; “Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerine kaldıkları yerden devam etme zamanı geldi. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin İlköğretim Haftası ile 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılını kutluyorum” dedi.

 

‘MİNİ MİNİ BİRLER’DEN GÖSTERİ

Bahçelievler İlkokulu’ndaki programda daha sonra protokol üyeleri eğitim-öğretime yeni başlayan birinci sınıf öğrencileri ziyaret edip, sohbet ettiler.

Öğrencilerin gerçekleştirdiği halk oyunları ve çeşitli dans gösterilerinde ise heyecanları yüzlerinden okundu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL