Gündem

Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde Altınyıldız Classics Ödülü Semih Saygıner'in oldu

Bu yıl 69.

Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde  Altınyıldız Classics Ödülü Semih Saygıner'in oldu

Bu yıl 69.’su gerçekleştirilen ve Türkiye’nin spor tarihinde önemli bir yere sahip olan Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri, 3 Mayıs’ta Volkswagen Arena’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Spor camiasının her yıl merakla beklediği, Türkiye’nin en prestijli spor ödülleri Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde, Altınyıldız Classics Ödülü, Üç Band Bilardo Şampiyonası’nda çok sayıda Dünya Şampiyonluğu bulanan Semih Saygıner’in oldu. 

 

Saygıner, geçtiğimiz Mart ayında Tayfun Taşdemir ile birlikte A Milli Takımı olarak 3 Bant Bilardo Dünya Şampiyonası’nda, İsveçli rakiplerini yenerek Türkiye’yi bir kez daha şampiyonluğa taşımıştı. Türkiye’de bilardo sporunun tanınmasına ve gelişmesine önemli katkılarda bulunan, dünya çapında birçok turnuva kazanarak ülkemizi başarıyla temsil eden Semih Saygıner, Altınyıldız Classics Ödülü’nü, BR Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi ve Altınyıldız Classics Ceo’su Enis Habif’in elinden aldı.

BR Mağazacılık Yönetim Kurulu ve Altınyıldız Classics Ceo’su Üyesi Enis Habif, “69 yılı geride bırakan Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde bir kez daha sizlerle birlikte olmak çok güzel. Altınyıldız Classics olarak bugün burada olmamızın en önemli sebebi; her alanda sporu ve sporcuları desteklemek ve bu desteğimizi sürdürülebilir kılmak. Hayata geçirilen her kıymetli işin bugün olduğu gibi yarın da devam etmesi için geleceğe aktarımının önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu sebeple genç nesillerin yetişmesinde spor kadar, onlara örnek ve rol model olacak sporcuların da çok değerli olduğuna inanıyoruz. Altınyıldız Classics Özel Ödülü’nü yaptığı sporda azimli, tutkulu ve yetenekli olduğu gibi; pozitif kişiliği, centilmenliği, mütevazılığı ile diğer tüm sporculara örnek olan, kazandığı pek çok şampiyona ile ülkemizi defalarca kez gururlandıran, literatüre geçmiş 42 özel vuruş tekniğine sahip, Türk Prensi ve Mr Magic olarak da anılan dünyanın en başarılı bilardo oyuncularından biri olan Sevgili Semih Saygıner’i takdim etmenin mutluluğunu yaşıyorum.” dedi.

Yılın Sporcusu Ödülü’ne de layık görülen Semih Saygıner’in yanı sıra Türkiye rekoru sahibi kayakla atlamacı Fatih Arda İpcioğlu, Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda halka aletinde altın madalya sahibi Adem Asil, atletizm sporcusu Ersu Şaşma geceye Altınyıldız Classics imzalı smokin ile katıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL