Gündem

Göynük kapalı pazar yerinde beton dökümü başladı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun “Her mahalleye bir kapalı pazar yeri” projesi kapsamında yapımına başlanan Göynük kapalı pazar yerinde beton dökümü başladı.

Göynük kapalı pazar yerinde beton dökümü başladı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun “Her mahalleye bir kapalı pazar yeri” projesi kapsamında yapımına başlanan Göynük kapalı pazar yerinde beton dökümü başladı.

Kuzdere, Arslanbucak ve Çamyuva mahallelerinden sonra Göynük Mahallesi’nde yapımına başlanan kapalı pazar yerindeki çalışmalar kapsamında beton dökümüne başlandı.

Beton döküm çalışmalarını yerinde inceleyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na, CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Bilici, Cumali Afşin, Mustafa Tıraş, Recep Yılmaz, Semih Top, Göynük Mahalle Muhtarı Ramazan Pelit eşlik etti.

Beton dökümü öncesinde yüklenici firma yetkilisinden bilgiler alan Belediye Başkanı Topaloğlu, pazar yerindeki çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak pazar esnafının ve halkın kullanımına kazandırılacağını söyledi.

Seçim öncesi verdikleri sözleri meclis üyeleriyle birlikte tek tek yerine getirdiklerine dikkat çeken Başkan Topaloğlu, “Göynük Mahallesi’ne yapılacak olan pazar yerimiz dördüncü pazar yerimiz. Buradan sonra Tekirova Mahallesi’ne de bir kapalı pazar yeri yapacağız. Göynük mahallemize yapılan yer; 2600 metrekare. 1800 metrekarelik bir pazar alanı olacak. Kottan kazandığımız bir katta ise 1006 metrekare alt tarafında kullanacağımız çok amaçlı bir alan olacak. Alanımızın içinde zabıta yeri, tuvaletler, çocuk emzirme yeri, çay ocağı yer alacak. Kemerimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Kemer Belediye Meclis Üyesi Cumali Afşin ise Göynük Mahallesi’ne kazandırılacak olan kapalı pazar yerinde emeği geçen Başkan Topaloğlu, meclis üyeleri ve belediye personeline teşekkür ettiğini kaydetti.

Meclis üyesi Semih Top, Göynük Mahallesi’nin kapalı pazar yerine yıllardır ihtiyacı olduğunu belirterek, “Bu ihtiyacın giderilmesinden dolayı mutluyuz. Yağmurda, çamurda ve fırtınada hem esnaf hem de alışveriş yapan bölge halkı için çok önemli bir yatırım. Düğün, mevlit gibi programların da yapılabilecek olması açısından olumlu bir yatırım. Böyle bir yatırımı Göynük Mahallesi’ne kazandırdığı için Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu kutluyorum.” diye konuştu.

Meclis üyesi Mustafa Bilici de Göyük Mahallesi’ne yapılan pazar yerinin önemli bir yatırım olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“KDV dahil 35 milyon TL’yi bulan bir yatırım. Göynük halkının hak ettiği bir yatırım. Çok amaçlı bir alan olarak kullanılacak. Sevinçliyiz. Göynük halkına hayırlı olsun.” dedi.

Meclis üyesi Mustafa Tıraş da Göynük Mahallesi’ne yapılan pazar yeri için Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ettiğini aktardı.

Meclis üyesi Recep Yılmaz ise Kemer’in her mahallesine kazandırılan pazar yerinin Göynük Mahallesi’ne de kazandırılmasından dolayı mutlu olduklarına değinerek, emeklerinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini söyledi.

Göynük Mahalle Muhtarı Ramazan Pelit de kapalı pazar yerinin yerinde ve önemli bir proje olduğunun altını çizerek, “Pazar yerimiz 1-2 yıl önce olacaktı ama bazı sıkıntılar nedeniyle bugüne nasip oldu. Tekstil ve sebze pazarının burada birleşmesi çok muazzam olacak. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kemerimize hayırlı olsun.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL