Gündem

Hefa Group; dünyanın en prestijli fuarına katılım sağlıyor

Yarım asırlık geçmişe sahip olan Hefa Group; dünyanın en büyük ev tekstili fuarı olan Heimtextil 2024 Frankfurt’a katılım sağlıyor.

Hefa Group; dünyanın en prestijli fuarına katılım sağlıyor

Yarım asırlık geçmişe sahip olan Hefa Group; dünyanın en büyük ev tekstili fuarı olan Heimtextil 2024 Frankfurt’a katılım sağlıyor.

 Sektörde yarım asırlık tekstil ve suni deri mazisine sahip olan Hefa Group, ürettiği ürünlerin çeşitliliği ve kalitesi ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Messe Frankfurt GMBH organizasyonu ile bu yıl 9-12 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenecek olan Heimtextil, dünyanın her yerinden katılım sağlayan sektör profesyonellerini ağırlamaya hazırlanıyor.

2024 Tekstil Trendleri Belirlenecek!

En büyük ev tekstil fuarı olan Heimtextil Frankfurt, ileriye dönük tema kurgusu ve akılda kalıcı sahnelemeleri ile dönüştürücü tekstil yeniliklerini vurgulayacak. ‘New Sensitivity’ teması ile düzenlenecek olan fuar; sadece estetik unsurlara değil, aynı zamanda tekstil kompozisyonundaki ilerlemelere ve değişikliklere de ağırlık verecek.

Sektörde adından başarı ile söz ettiren ve sektöründeki konumunu bir adım daha ileri taşıyarak Heimtextil 2024’e katılım sağlayan Hefa Group; döşemelik suni deri ve kumaşlar, çevreye zarar vermeyen bio bazlı suni deri ürünleri ve yeni sezon yatak kumaşlarını Hall-4.1 / Stand-H50 alanında sergileyecek.

Yeni İhracat ve İş Birliği İmkânları Sunacak!

‘Fast and First Quality: Hızlı ve Üstün Kalite’ sloganıyla dünyaya açılan Hefa Group; yüzlerce yerli ve yabancı markanın katılımıyla düzenlenen Heimtextil Fuarı’nda yeni ürünlerini ziyaretçilere tanıtmaya hazırlanıyor.

Hefa Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Şahinler yaptığı açıklamada; ‘Heimtextil fuarına katılımımızı, sadece bir ticari fırsat olarak değil, sektördeki konumumuzu pekiştirmek ve inovasyon odaklı yaklaşımımızı vurgulamak için önemli bir platform olarak görüyoruz. Bu yılki fuarın özellikle sürdürülebilirlik ve yenilik konularında sektöre yön verecek birçok ürün ve çözümle dolu olduğunu biliyoruz. Bu fuar, global ev tekstili endüstrisinin kalbi olarak kabul edilir ve biz de bu kalbin atışlarına ayak uydurmayı ve buna destek olmayı hedefliyoruz. Hefa Group olarak, Heimtextil fuarında sergileyeceğimiz ürünlerle sektöre yön veren bir marka olma vizyonumuzu bir kez daha ortaya koyuyoruz. Yenilikçi tasarımlarımız ve fonksiyonel ürünlerimizle, ziyaretçilere sektördeki en son trendleri yakından deneyimleme şansı sunuyoruz. Özellikle, sürdürülebilir malzemeler ve yöntemlerle ürettiğimiz ürünlerle çevresel sorumluluğumuzu da göstermeyi amaçlıyoruz. Fuar sırasında kurduğumuz yeni iş birliklerini ve ilişkileri sürdürmek en önemli önceliklerimizden biri. Ayrıca, uluslararası pazarda varlığımızı daha da güçlendirmek, yeni müşteriler kazanmak ve markamızın global çapta tanınırlığını artırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek, ürün ve hizmetlerimizi sürekli olarak yenilemek ve iyileştirmek de uzun vadeli hedeflerimiz arasında.’ ifadelerine yer verdi. 

Hefa Group Heimtextil Fuarında Ziyaretçilerini Bekliyor!

2023 verilerine göre 129 ülkeden 44.000 ziyaretçi ve 2.400 katılımcı ile yeni iş birliklerine zemin hazırlayan Heimtextil Frankfurt, 09-12 Ocak tarih aralığında kapılarını misafirlerine açacak. Dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel ziyaretçiler ile sektörün ihracatına da önemli bir katkı sağlayacak olan fuarda Hefa Group Hall-4.1 / Stand-H50’te ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL