Gündem

Hilal Olsun Türkiye Kampanyasına Vali Köşger'den Destek: Kızılay'a Kurban Bağışı

Türk Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış; İzmir İl Yöneticisi Semra Aydın ve Kızılay Kadın İzmir Şube Başkanı Gonca Aslan ile birlikte İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti.

Hilal Olsun Türkiye Kampanyasına Vali Köşger'den Destek: Kızılay'a Kurban Bağışı

Türk Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış; İzmir İl Yöneticisi Semra Aydın ve Kızılay Kadın İzmir Şube Başkanı Gonca Aslan ile birlikte İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti. Vali Köşger, ziyaret kapsamında bu yıl ki kurban bağışını yine Türk Kızılayı’na yaptı ve imkânı olan vatandaşlara Kızılay’a bağış yapmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Kızılay’ın, Kurban Bayramı’nın manevi atmosferini ve bereketini yıl boyu yaşatma hedefiyle her yıl hayata geçirdiği “Hilal Olsun Türkiye Kampanyası” sayesinde ihtiyaç sahibi ailelere yıl boyu süren bir yardım sağlanmasının amaçlandığını belirten Kızılay İzmir Şube Başkanı Baykalmış, “Kızılay’ın vekaletle Kurban Kesim Kampanyası, dini vecibelerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar için oldukça önemli bir fırsat. Bu sayede, Kızılay’a vekalet veren vatandaşlar, din görevlileri ve veterinerler tarafından seçilen kurbanlıklarının, son derece hijyenik ortamlarda kesildiğinden emin olabiliyorlar.” diye konuştu.

Vali Köşger’den Destek Çağrısı

Yapılan ziyaret sırasında bu seneki kurban bağışını Kızılay İzmir İl Şubesine yapan Köşger, imkânı olan vatandaşların kurban bağışlarını gönül rahatlığı ile Kızılay’a bağışlayabileceğini ifade ederek, “Hilal Olsun Türkiye Kampanyası”na destek çağrısında bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL