Teknoloji

HONOR IFA 2023'e Damgasını Vurdu, Toplam 36 Medya Ödülü ile Döndü

HONOR’un katlanabilir akıllı telefon alanındaki yeni konsept ve uygulamaları küresel medyada büyük beğeni topladı.

HONOR IFA 2023'e Damgasını Vurdu, Toplam 36 Medya Ödülü ile Döndü

HONOR’un katlanabilir akıllı telefon alanındaki yeni konsept ve uygulamaları küresel medyada büyük beğeni topladı.

Küresel teknoloji markası HONOR, Berlin’de gerçekleştirilen IFA 2023 fuarında, HONOR Magic V2 ve HONOR V Purse modelini görücüye çıkardı. HONOR bu yıl IFA 2023’te medyadan toplam 36 ödül aldı. 

Son derece şık dizaynı, hafif ve ince tasarımıyla içe katlanabilir akıllı telefon HONOR Magic V2, önde gelen media kuruluşlarınca “IFA’nın En İyisi” olarak adlandırıldı. 

TechRadar, HONOR Magic V2’yi “IFA 2023’ün En İyisi” olarak ödüllendirdi ve şunları söyledi: “Elinize aldığınız anda alanın geri kalanını demode göstermeyi başaran çok fazla cihaz yok, ancak Magic V2 bunu en iyi katlanabilir telefonlara yapıyor ve bu da onu IFA 2023 Ödülleri’nin kazananı yapıyor” HONOR Magic V2, katlanabilir pazara getirdiği yenilikler sayesinde XDA-Developers Best of IFA 2023 ödüllerinde de yer almaya hak kazandı. “Dünyanın açık ara en ince katlanabilir cihazı – katlandığında dahi iPhone 14 Pro Max’ten bile daha ince – ve aynı zamanda daha hafif” sözlerine yer verdi. 

HONOR’un katlanabilir sektördeki yenilikçi mühendisliği, öncü fiziki ve sürdürülebilirlik konseptiyle dikkat çekti.

Fuarın bir diğer yıldızı HONOR V Purse içinse Android Headlines, “IFA 2023’ün En İyisi” olarak ödüllendirirken: “HONOR V Purse sadece bir telefon değil, aynı zamanda bir moda ifadesi ve bir sohbet başlatıcı. IFA 2023’te gördüğümüz en ilginç duyurulardan biriydi” sözleriyle dikkat çekti. GSMArena ise HONOR V Purse’ün tasarım konsepti hakkında “Bu aslında çok gelişmiş bir cihaz… Bir şirketin alışılmışın dışında düşünmesini her zaman takdir ediyoruz” yorumunu yaptı. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL