Teknoloji

HUAWEI PC ve Tabletleri Okula Dönüş Sezonunda Öğrenciler ile Buluşuyor

Teknoloji, inovasyon ve estetiğin bir araya geldiği yeni dizüstü bilgisayar ve tablet modelleri, HUAWEI’nin okula dönüş kampanyasıyla, birbirinden cazip fiyatlarla HUAWEI Online Mağaza’da yerini aldı.

HUAWEI PC ve Tabletleri Okula Dönüş Sezonunda Öğrenciler ile Buluşuyor

Teknoloji, inovasyon ve estetiğin bir araya geldiği yeni dizüstü bilgisayar ve tablet modelleri, HUAWEI’nin okula dönüş kampanyasıyla, birbirinden cazip fiyatlarla HUAWEI Online Mağaza’da yerini aldı.

 

16 inç ekranda etkin üretkenlik

2,5K ekran çözünürlüğü ile 400 nit parlaklığa sahip HUAWEI MateBook 16s, multimedyadan iş ihtiyaçlarına kadar tüm kullanım alanları için ideal. Verimlilik odaklı özellikleriyle de dikkat çeken HUAWEI MateBook D16, 16:10 en boy oranıyla internet sitelerinde, grafiklerde ve yazılı belgelerde daha geniş bir görüş sunarak üretkenliği artırmaya yardımcı oluyor.

Birbirinden yenilikçi özelliklere ve teknolojik çözümlere sahip yeni HUAWEI MateBook D16 ve MateBook 16s, HUAWEI Online Mağaza’da farklı fırsat paketleri ve indirim avantajlarıyla sunuluyor.

HUAWEI MateBook 16s, Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim fırsatına sahip olmasının yanı sıra, 6.299 TL değerindeki bluetooth Mouse ve MatePad SE hediyesi ile geliyor.

999 TL’lik mouse hediyesi ile gelen HUAWEI MateBook D16 ise Online Mağaza’ya özel 750 TL değerinde hediye kuponu avantajı sunuyor. Bunun yanında 999 TL değerinde bluetooth Mouse hediye ediliyor.

 

Her an yanınızdaki süper yardımcınız MatePad Air

HUAWEI MatePad Air, yeni şeyler denemeye, kariyerlerini ilerletmeye ve iş stresini azaltmanın bir yolunu bulmaya hevesli profesyoneller için tasarlandı. HUAWEI MatePad Air, nerede olursanız olun, istediğiniz zaman kolay kullanım için; profesyonel ofis yazılımı, mükemmel not alma deneyimi ve akıllı işlevlere sahip.

HarmonyOS 3.1 tarafından desteklenen HUAWEI MatePad Air, Akıllı Ofis ve çok cihazlı iş birliği senaryoları için optimize eden geliştirmelere sahip. HUAWEI MatePad Air, cihazlar arası sorunsuz iş birliği özellikleri, uygulamalar ve cihazlar arası ‘Renk Yakalama’ ve kolaylaştırılmış ‘Pop-up Eşleştirme Yazdırma’ özellikleri ile iş süreçlerini basitleştirerek, kullanıcılar için daha hızlı ve verimli bir yazma deneyimi sunuyor.

HUAWEI MatePad Air, HUAWEI’in 3:2 üretkenlik ekranına sahip ilk tableti. Tablet, 144 Hz yenileme hızı, SuperRender, 30 Hz ila 144 Hz uyarlanabilir yenileme hızı aralığı ve Super Frame ile hem iş hem de eğlence deneyimlerini geliştirmek için tasarlandı.

12.999 TL ile HUAWEI Online Mağaza üzerinden satışa sunulan MatePad Air, 500 TL indirim kuponuyla geliyor. 1.999 TL değerindeki M-Pencil yanında hediye edilen tabletin ayrıca fazladan 6 ay ekran kırılma garantisi bulunuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL