Atasoy Bilgin
Ekonomi

Huobi, yenilenen markasının lansmanını yaptı, satın alma sonrası global genişleme yol haritasını açıkladı

Dünyanın önde gelen sanal varlık borsalarından Huobi, bugün "Huobi Global" yerine "Huobi" olarak yenilenen marka stratejisinin lansmanını yaptı.

Huobi, yenilenen markasının lansmanını yaptı, satın alma sonrası global genişleme yol haritasını açıkladı

Dünyanın önde gelen sanal varlık borsalarından Huobi, bugün "Huobi Global" yerine "Huobi" olarak yenilenen marka stratejisinin lansmanını yaptı. Ayrıca About Capital tarafından geçen ay satın alınmasının ardından ilk kez, operasyonlarda daha küresel bir yaklaşım izleyeceği global genişleme yol haritasını açıkladı.

 

Yeni ad iki Çince karakter olan “火” ve “必”dan oluşuyor. İlki, Çin kültüründe daimi canlılığı ve aynı canlılığın gelecek nesillere aktarılmasını temsil ediyor. İkincisi, yeniden sektördeki ilk 3 borsadan biri olma hedefini temsil eden kazanma kararlılığı anlamına geliyor.

 

Çince'de "必" karakteri, sırasıyla "kalp" ve "doğruluk" anlamına gelen "心" ve "义" karakterlerinin bir karışımı olarak da görülebilir. İki Çince karakterin ardındaki sembolizm, yeni Huobi'nin global kullanıcılara profesyonel dijital varlık yönetimi hizmetleri sağlama konusunda tüm kalbiyle hizmet edeceği anlamına gelir. Bu aynı zamanda “varlık güvenliğini artırmak, finansal erişimi teşvik etmek” misyonunu da yansıtmaktadır.

 

Yeni isim aynı zamanda Çin'in geleneksel "dürüstlük" erdemini de destekliyor, markanın "iyilik için bilim ve teknoloji" felsefesini uyguluyor, global blok zinciri ve sanal varlık teknolojisinin inovasyonuna ve gelişimine katkıda bulunuyor ve Huobi'nin "teknoloji dünyayı değiştirir" vizyonunu gerçekleştiriyor.

 

Huobi'nin global danışma kurulu üyesi ve Grenada'nın DTÖ temsilcisi ekselansları Justin Sun şunları söyledi: “Huobi, kuruluşundan bu yana geçen dokuz yılda, sanal varlıklar alanında en köklü oyunculardan biri olarak tanınan bir isim haline geldi. Huobi, bir sanal varlık alım satım platformunun ötesinde kısaltılmış adının tam olarak temsil ettiği güvenlik, kolaylık ve samimiyet anlamına da geliyor. Yenilenen markası, yeni yol haritası ve global danışma kurulunun rehberliği ile Huobi'nin pazar liderliğini güçlendirebileceğinden ve diğer sektörün ağır toplarının yanında üst sıralarını geri alabileceğinden eminim."

 

Marka yenilemesinden sonra Huobi, markasını güçlendirmek için çalışacak ve HT'nin önemli stratejik özelliklerine tam anlamıyla yer verecek. İkincisi, Huobi’nin iş stratejisinin merkezinde yer alıyor ve listelemeler için HT oylaması yoluyla pazardaki yüksek kaliteli projeleri keşfetmeye devam edecek.

 

Şirket aynı zamanda son teknoloji varlıklar yaratmaya ve güçlü pazar potansiyeline sahip varlıkları desteklemeye ve ayrıca projeler üzerine inşa edilmiş toplulukları güçlendirmeye odaklanacak. Huobi, bilim ve teknolojiyi iyilik için kullanma ruhuna uygun olarak, kullanıcıların erken aşamadaki kaliteli projelere katılması için daha güvenli ve daha istikrarlı bir ortam oluşturmak için çaba gösterecek.

 

Huobi, global genişlemesinin bir parçası olarak, misafirperver regülatör duruşu, genel hukuk sistemleri ve İngilizce dili kullanımı ile sanal varlıklar merkezi olarak iyi bir konuma sahip olan Karayip bölgesinde bir varlık oluşturacak.

 

Huobi, Güneydoğu Asya, Avrupa ve kullanıcı tabanı için güçlü büyüme potansiyeli sunan diğer bölgelerdeki yatırımlarını da artıracak. Genişlemesiyle birlikte ölçeğini artırmak için Huobi, stratejik birleşmeler ve satın almalar peşinde koşmayı hedefleyecek. Ayrıca, blok zinciri ve sanal varlıklarda birinci sınıf yetenekleri işe almaya odaklanacak.

 

Uyumluluk açısından Huobi, faaliyet gösterdiği her yerde düzenleyici politikalara uymaya devam edecek, diğer ülkelerle iş birliğini hızlandıracak ve global olarak iş yapmak için uyumlu bir işletim modeli oluşturacak.

 

Huobi Hakkında

2013 yılında kurulan Huobi, dünyanın en büyük sanal varlık borsalarından biridir. Huobi, uluslararası pazarlarda milyonlarca kullanıcıya hizmet vermektedir. Huobi, kuruluşundan bu yana birinci sınıf sanal varlık yatırım hizmetleri sağlamayı taahhüt etmiştir. Huobi'nin sağlam altyapısı, ürün yeniliği ve sermaye gücü, uluslararası kullanıcılarımızın yatırım hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için gerçekten müşteri odaklı ve güvenli bir ticaret ortamı sağlar.

 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL