Gündem

Hyde Bodrum, üst düzey yönetici atamalarını gerçekleştirdi

Lüksü ve eğlenceyi, sıra dışı gastronomi destinasyonlarıyla birleştirerek yetişkinlere yönelik, her şey dahil tatil deneyimini Türkiye’de sunmaya hazırlanan Hyde Bodrum, atamalarla insan kaynağını artırıyor.

Hyde Bodrum, üst düzey yönetici atamalarını gerçekleştirdi

Lüksü ve eğlenceyi, sıra dışı gastronomi destinasyonlarıyla birleştirerek yetişkinlere yönelik, her şey dahil tatil deneyimini Türkiye’de sunmaya hazırlanan Hyde Bodrum, atamalarla insan kaynağını artırıyor.

 Londra merkezli otelcilik zinciri Ennismore’un, Türkiye’deki ilk lifestyle konseptli markası Hyde Bodrum, üst yönetim ekibinde atamalar yapmaya devam ediyor. Cluster Genel Müdürü Arzu Topcu Civak, Odalar Direktörü Ali Çetiner, Cluster Satış Direktörü Aydın Aydıncı, Cluster Gelirler Direktörü Emrah Alparslan, Cluster People & Culture Direktörü Fügen Vinçoğlu, Teknik Direktörü Mehmet Kemal Ulusoy, Executive Chef Ömer Bozkurt, Cluster Finans Direktörü Senem Özmert, Cluster Pazarlama Direktörü Tuğçe Tangur ve Yiyecek & İçecek Direktörü Vural Güngör’ü ekibine kattı.

Ali Çetiner Hakkında

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden mezun olan Çetiner, ADB’de altı ay boyunca ön büro alanında yöneticilik eğitimi aldı. Çetiner, kariyerine 2012-2022 yılları arasında Kempinski Barbaros Bay Bodrum’da ön büro departmanında başladı. Çetiner, 2022 ve 2023 yıllarında Six Senses Kaplankaya’da ön büro müdürü olarak çalıştı. 

 Aydın Aydıncı Hakkında

Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği mezunu olan Aydıncı, eğitim hayatı boyunca birçok projede yer almıştır. Aydıncı, son on yıldır uluslararası otel markalarında yiyecek, içecek, ön büro ve satış alanlarında çalışmıştır. Beş yıl şehir otelciliği tebrübesiyle birlikte, Nikki Beach, Hilton ve Six Senses gibi uluslararası markalarda Satış departmanında görev alan Aydıncı’nın 3 açılış otelinde deneyimi bulunuyor: Park Dedeman Levent, Paramount Bodrum ve Susona Bodrum. 

Emrah Alparslan Hakkında

Alparslan, Anadolu Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra kariyerine Kempinski Hotel Barbaros Bay’de başladı. Sırasıyla SPA, ön büro, satış, e-ticaret, rezervasyon ve gelir departmanlarında uzun yıllar görev aldıktan sonra kariyerine Nikki Beach Bodrum’da Gelirler Müdürü ve Hilton Bordum otellerinde Cluster Gelirler Müdürü olarak devam etti.

Fügen Vinçoğlu Hakkında

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü mezunu olan Vinçoğlu, kariyerine Türk Hava Yolları’nda interline uzmanı olarak başladı. Kapsoy International’da yönetim danışmanlığı yapan Vinçoğlu, 1999-2021 yılları arasında Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, Mandarin Oriental ve The Bodrum EDITION, gibi uluslararası konaklama markalarında İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalıştı. Son olarak MOMO Beach Bodrum’da işe alım danışmanlığı rolünü üstlendi.

 Mehmet Kemal Ulusoy Hakkında

İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi’nden mezun olan Ulusoy, Club Mega Saray Belek Antalya, Magic World Kiriş Antalya, Magic Life Knidos Marmaris ve Hotel Sun Zeynep Antalya Belek gibi birçok konaklama markalarında görev aldı. Kervansaray Hotels Bodrum’da teknik koordinatör ve La Blanche Hotels Bodrum’da mekanik elektrik genel müdürü olarak çalıştı. The Bodrum Royal Palace ve Blue Bay Hotels’e de elektrik teknik danışmanlık yapan Ulusoy, Göçtur Turizm Yatırım Pine Bay ve Double Tree By Hilton Hotel Kuşadası’nın da teknik servis direktörlüğünü üstlendi.

 Ömer Bozkurt Hakkında 

Bozkurt, 1999 yılında TUREM ile başladığı kariyer yolculuğunda Türkiye, Dubai, Tunus, Libya, Irak, Abu Dhabi gibi ülkelerde çalışma fırsatı buldu. 2006 yılında Rixos Hotel Bodrum’da Chef de Partie olarak çalışmaya başladı ve 2020 yılında Executive Sous Chef olarak görev aldı. 2021 yılında Titanic Luxury Collection’da Executive Sous Chef görevini üstlendi. Bozkurt, geleneksel ve modern pişirme tekniklerini mevsimsel ve yerel lezzetlerle birleştirerek dünya mutfakları üzerine yaratıcı teknikler ve reçeteler geliştirmeyi seviyor.

Senem Özmert Hakkında

Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’ndan mezun olan Özmert, 27 yıllık kariyerinde Robinson Club Çamyuva ve Pamfilya, Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, Mandarin Oriental Bodrum, Canyon Ranch Kaplankaya, Six Senses Kaplankaya gibi global markaların ön büro ve  muhasebe departmanlarında çalıştı.

Tuğçe Tangur Hakkında

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra kariyerine Shangri-la Bosphorus Istanbul’da başlayan Tangur, INDITEX, Doğuş Grubu – DMS ve The Bodrum EDITION’da Pazarlama ve İletişim departmanında devam etti. 2021-2023 yılları arasında Hilton Bodrum Otelleri’nde Cluster Pazarlama Müdürü olarak görev yapmıştır. 

 Vural Güngör Hakkında

Muğla Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nden mezun olan Güngör, kariyerine BTA’da başladı. İstanbul Swissotel Bosphorus’un Alacarte Restaurant’ında bir süre görev aldıktan sonra, JW Marriott ve İstanbul Renaissance’ın da aralarında bulunduğu birçok global markanın yiyecek ve içecek yöneticliğini üstlendi. Honk Kong Mandarin’de de uluslararası deneyim kazanan Güngör, 2018 yılında Lujo Hotel’de restoran müdürü, servis müdürü ve yiyecek içecek müdürü olarak çalıştı.

Hyde Bodrum Hakkında:

Londra merkezli otelcilik zinciri Ennismore’un ilk all-inclusive konseptli lifestyle markası Hyde Bodrum, her şey dahil lüks bir deneyim sunan ilk Hyde olmasının yanı sıra markanın Türkiye’deki ilk destinasyonudur. Sofistike ve bohem mimari yaklaşımı ile tasarlanan 212 oda, süit ve dört villasıyla, Ege Denizi’nin ışıltılı turkuaz sularıyla çevrili Bodrum Yarımadası’nın göz alıcı doğasında konumlanacak olan Hyde Bodrum, yüksek kaliteli eğlence anlayışı, wellness aktiviteleri ve dünya mutfağı ile yalnızca yetişkinler için birinci sınıf bir tatil deneyimi ve festival hissine odaklanıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL