Gündem

İngiltere'nin Önde Gelen Üniversitelerinden Leicester University Mikrolink'le 'Network Upgrade Projesini" İmzaladı

İngiltere’nin güneyinde, dünya çapında yaptığı araştırmalarla bilinen Leicester University, imkân ve kapasitesini geliştirmeye devam ediyor.

İngiltere'nin Önde Gelen Üniversitelerinden Leicester University Mikrolink'le 'Network Upgrade Projesini" İmzaladı

İngiltere’nin güneyinde, dünya çapında yaptığı araştırmalarla bilinen Leicester University, imkân ve kapasitesini geliştirmeye devam ediyor. 21.000 öğrencisinin 1.500’ünü, 80’in üzerinde farklı ülkeden gelen uluslararası öğrenciler oluşturan üniversite, öğrenci trafiğinin iletişim ihtiyaçlarına cevap vermek için kapsama alanını artırmaya yönelik çalışmalarına da hız verdi.

Üniversite bu kapsamda uluslararası alanda ürettiği telekomünikasyon ve bilişim teknolojileri çözümleriyle önemli projelere imza atan Mikrolink’le ‘Network Upgrade Projesini” imzaladı. Türkiye’de çeyrek asra yakın süredir sunduğu yenilikçi çözümleriyle Avrupa başta olmak üzere dünyanın 3 farklı kıtasında faaliyetlerini sürdüren Mikrolink, İngiltere’de uzun süredir lider şirketlerle çalışıyor ve aktif olarak faaliyet gösteriyor. İngiltere’nin başkenti Londra’daki ofisinde glokal anlayışıyla çalışmalar yapıyor ve ülkenin pazar dinamiklerine uygun yüksek teknolojili çözümler üretmeye devam ediyor. Konuyla ilgili Mikrolink Yurt Dışı Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Doğan Eraslan “Mikrolink Türkiye’de başlattığı üst düzey faaliyetlerini uzun zaman önce yurt dışına taşıdı ve özellikle Avrupa’da gördüğü talebi karşılamak amacıyla İngiltere’de şirket kurdu. Geçtiğimiz yıllarda, dünyanın en büyük uluslararası mobil iletişim operatörlerinden biri olan Vodafone’un UK’de yapacağı 800 IBS sahasının anahtar teslim servis çalışmaları için çözüm ortağı olduk. 5 yıl sürecek bu çalışma kapsamında uçtan uca sabit ve mobil erişim altyapı şebekesi kurma hizmetleri için de iş birliği yaptık ve ülkenin kapsama alanının genişletilmesi gibi önemli sorumluluğu üstlendik. İngiltere gibi Avrupa’nın en titiz ve kalite odaklı bir ülkesinde bu kadar talep görmek ve Leicester University gibi başarılı bir devlet üniversitesi tarafından tercih edilmek, işimizi ne kadar üst düzey standartlarda yaptığımızın bir göstergesi.” dedi.

İngiltere gibi büyük ve birçok ülkeden şirketin yer aldığı bir pazarda, ülkenin en önemli üniversitelerinden biri tarafından tercih edilmesinin altında sahip olduğu güçlü referanslar ve yenilikçi yaklaşımının olduğuna da değinen Eraslan “Alanında uzman ve profesyonel ekibimizle geçtiğimiz yıl Katar’da oynanan ve dünyada yaklaşık 4.5 Milyar kişi tarafından izlenen FIFA 2022 Dünya Kupası’nın resmi telekomünikasyon partneri olduk ve, dünya kupası boyunca iletişim altyapısını sağlayarak kesintisiz iletişim çözümleri sunduk. Geleceğe değer katma vizyonumuz doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz her projede sürdürülebilir bir yaklaşım izliyor ve kaliteden asla taviz vermiyoruz. Bu anlayışımız ve yer aldığımız önemli projeler Mikrolink markasının güvenilirlik imajına katkıda bulunuyor. Dünyanın neresinde olursa olsun aynı standartlarda çözümler sunuyor ve kesintisiz hizmet anlayışımızla hareket ediyoruz. Bu da istikrarlı büyümemizi artırarak, yatırımlarımıza yön vermemizi sağlıyor.” dedi.

Mikrolink Avrupa’da Ne Kadar İddialı Bir Oyuncu Olduğunu Gösterdi 

Dünyaya katma değer sağlayan başarılı projelere ismini yazdıran Mikrolink, doğu batı fark etmeksizin her yerde insan yaşamını kolaylaştıran faaliyetleriyle dikkat çekiyor ve Leicester University ile gerçekleştireceği projeyle de Avrupa’da ne kadar iddialı bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösteriyor. Mikrolink sahip olduğu çeyrek asırlık deneyim, güçlü ekibi ve ileri teknoloji anlayışıyla Avrupa’da genişlemeye ve derinleşmeye devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL