Gündem

İnsan Kaynaklarının Küresel Oyuncusu Amrop, Türkiye Ofisi ile Büyümeye Devam Ediyor

Dünyanın önde gelen yönetici araştırma ve yerleştirme merkezlerinden birisi olan Amrop, yeniden Türkiye pazarına girdi.

İnsan Kaynaklarının Küresel Oyuncusu Amrop, Türkiye Ofisi ile Büyümeye Devam Ediyor

Dünyanın önde gelen yönetici araştırma ve yerleştirme merkezlerinden birisi olan Amrop, yeniden Türkiye pazarına girdi. Avrupa merkezli Amrop 54 ülkede 67 ofis ve 500’den fazla profesyonelden oluşan küresel ekibiyle, dünyanın önemli ekonomik merkezlerinde üst düzey yönetici araştırma hizmeti veriyor.       

 

Amrop vizyon sahibi, üretken ve globalden beslenen taze bir ekiple yeniden Türkiye pazarına girişini, iş dünyasından birçok sektörün insan kaynakları yöneticisinin katıldığı bir lansmanla duyurdu.

 

Amrop Türkiye Yönetici Ortağı İrem Yüksel Göğüş, açılış konuşmasında, Amrop ekibine dahil olma kararlarının arkasındaki nedenleri ve ana motivasyonlarını paylaştı. Amrop’un, Türkiye’yi çok iyi tanıyan ve güçlü repütasyona sahip bir şirket olmasının etkili olduğunu belirten Göğüş, global ofis ağıyla iş ortaklarının ihtiyaçlarına kattıkları vizyonun ve yerelden beslenmeye dair heveslerinin, iş ortaklarının kültürünü, beklentilerini, vizyonunu birleştirerek doğru çözümleri sunabilme becerisinin, çeşitlilik ve kapsayıcılık gündemini DNA’sına taşımış bir şirket olmasının, bu süreci hem kolaylaştırdığının hem de heyecanlarını artırdığının altını çizdi. 

 

Göğüş, “Amrop Türkiye olarak, ‘What’s next’ motto’suyla, farklı ihtiyaç alanlarında mega trendleri göz önünde bulundurarak, çok yönlü iş birliklerine katkı sunmaya ve geleceğin liderleriyle çalışmaya devam ediyoruz.” dedi

 

Lansmana katılan Amrop CEO’su Annika Farin, Türkiye pazarının kendileri için çok önemli olduğunu ancak kendileri ile aynı değerlere sahip doğru ekibi bulana kadar beklemeye kararlı olduklarını hem ilkesel hem vizyonerlik hem de iş üretme anlamında doğru ekiple buluştukları için çok mutlu olduklarını belirtti.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL