Atasoy Bilgin
Spor

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Dünya ve Avrupa Şampiyonu Artistik Jimnastikçi İbrahim Çolak İle Söyleşi Programı Düzenlendi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Jimnastikçi İbrahim Çolak, Gençlik Söyleşisinde öğrencilerle bir araya geldi.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Dünya ve Avrupa Şampiyonu Artistik Jimnastikçi İbrahim Çolak İle Söyleşi Programı Düzenlendi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Jimnastikçi İbrahim Çolak, Gençlik Söyleşisinde öğrencilerle bir araya geldi. Programa; İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Doğru, Şube Müdürü Zeynep Başdaş, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda gerçekleştirilen Gençlik Söyleşisi ile; öğrencilerin gelişimlerine destek olmak, hayallerine yeni pencereler açmak ve esinlenebileceği, alanında başarılı ve müstesna kişileri gençlere tanıtmak amaçlandı. Gençlik Söyleşisinin konuğu Dünya ve Avrupa Şampiyonu Artistik Jimnastikçi İbrahim Çolak oldu. Çolak, Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’nde bronz, Mersin 2013 Akdeniz Oyunları’nda gümüş, Bakü 2015 Avrupa Oyunları’nda bronz, Bakü 2017 İslami Dayanışma Oyunları’nda altın, Tarragona 2018 Akdeniz Oyunları’nda altın ve 2019 Artistik jimnastik Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazandı. Daha birçok sayısız başarıya imza atan Çolak, öğrencilerin hayallerinin gerçeğe dönüşebileceğine dair tecrübelerini gençlerle paylaştı.

Program tanıtımını içeren kısa bir videonun ardından İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Doğru söyleşi programı ile ilgili bir konuşma yaptı. Katılımlarından dolayı Çolak’a teşekkür eden Doğru, konuşmasını nice başarılı sporcuların yetişmesi dileği ile sonlandırdı. Çolak’a çiçek ve plaket sunumunun ardından Dünya ve Avrupa Şampiyonu Artistik Jimnastikçi İbrahim Çolak ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Spor Koordinatörü, eski Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Ahmet Taçyıldız sahneye davet edildi. Kısaca söyleşinin amacına ve içeriğine değinen Taçyıldız sözü Çolak’a bıraktı. Yaşadığı tecrübeleri paylaşmak üzere söz alan Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği mezunu İbrahim Çolak önce kendini tanıttı ve spor ile ilgili tecrübelerini paylaştı. Sosyal ve spor hayatından bahseden ve aynı zamanda sportif başarılar için öğrencilere örnek teşkil edecek kesitlerin yer aldığı söyleşi programı, soru cevap bölümü ile sona erdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL