Gündem

“İzmir'i tekrar bir dünya kenti yapmak için daha çok projemiz var"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ağrı Dernekleri Konfederasyonu Ege Bölgesi İzmir Başkanlığı’nı ziyaret etti.

“İzmir'i tekrar bir dünya kenti yapmak için daha çok projemiz var"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ağrı Dernekleri Konfederasyonu Ege Bölgesi İzmir Başkanlığı’nı ziyaret etti. Görev süresini değerlendiren Başkan Soyer, yapacak daha çok işin olduğunu belirterek, “İzmir’i tekrar bir dünya kenti yaparak, bu şehrin ürettiği refahın adil biçimde paylaşılmasını sağlayacak daha çok projemiz var” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ağrı Dernekleri Konfederasyonu Ege Bölgesi İzmir Başkanlığı’nı (AĞKON) ziyaret etti. AĞKON’un davetini kırmayan Başkan Tunç Soyer, ses sanatçılarının sürpriziyle karşılaştı. Ağrılı ses sanatçısı Vildan Turan Akıncı ile eşi bağlama ustası Çağdaş Akıncı ve Yıllar Turan, saz eşliğinde türkü söyledi. Ağrı Dernekleri Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Mustafa Kapucu, “Çok yoğun şekilde çalışıyorsunuz. Biz de size sürpriz yapmak istedik” dedi.

Görev süresini değerlendirdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, görevde olduğu süre boyunca yaşanan gelişmeleri de değerlendirdi. 5 yıl içerisinde çok büyük felaketler, büyük travmalar yaşadıklarını dile getiren Soyer, “Orman yangınları, pandemi, deprem… Hepsini üst üste yaşadık. Şimdi de ekonomik kriz, siyasi kriz, seçimler… 5 yıl önce vaat ettiklerimizi büyük ölçüde tamamlamış olsak da yüzde 20 civarında yapamadıklarımız var. Önce onları tamamlamak isterim” dedi.

Bir dönem daha istedi

Yapacak daha çok proje olduğunu vurgulayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “O nedenle diliyorum ki bir dönem daha nasip olursa, bütün bunları tamamlamak isterim. ‘Sakin sulardan iyi kaptan çıkmaz’ diye bir söz var. Benim görev sürem de o kadar dalgalı geçti ki… İzmir’i tekrar bir dünya kenti yaparak, bu şehrin ürettiği refahın adil biçimde paylaşılmasını sağlayacak daha çok projemiz var. Bunları yapmaya gayret edeceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL