Atasoy Bilgin
Gündem

İzmit, Sarışeyh ve Eseler köy yollarında üstyapı yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi, İzmit’in Sarışeyh ve Eseler köylerinde üstyapıyı yeniliyor Vatandaşların yol konforunu ve güvenliğini önceleyerek arttırmayı amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, İzmit’in kırsal mahallelerindeki köy yollarında yaptığı üstyapı çalışmalarıyla göz dolduruyor.

İzmit, Sarışeyh ve Eseler köy yollarında üstyapı yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi, İzmit’in Sarışeyh ve Eseler köylerinde üstyapıyı yeniliyor

Vatandaşların yol konforunu ve güvenliğini önceleyerek arttırmayı amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, İzmit’in kırsal mahallelerindeki köy yollarında yaptığı üstyapı çalışmalarıyla göz dolduruyor.

İzmit ilçesi Sarışeyh ve Eseler köylerinde üstyapı çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, ulaşım noktasında kent merkezindeki gibi köy yollarında da aynı konforu sağlıyor.

ALTYAPI ÇALIŞMASI SEBEBİYLE BOZULAN YOL

1 kilometre uzunluktaki İzmit Sarışeyh Mahallesi Çınarcık mevkiinde asfaltlama yapan Büyükşehir Belediyesi, 3 kilometre uzunluktaki Eseler Mahallesi ana yolunda da altyapı çalışmaları sebebiyle bozulan yolda üstyapıyı yeniliyor. İzmit merkezinden Durhasan, Eseler ve Bayraktar köyüne kadar ulaşımın sağlandığı yolda bozulan asfaltı trimer kazısı ile kazıyan Büyükşehir ekipleri, 3 kilometrelik yolun üstyapısını yenileyerek hizmete sunacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL