Atasoy Bilgin
Kültür Sanat

Jolly Joker Eğlence Deneyimi İle Diyarbakır’da Fark Yaratacak

Moduna, havana, kafana tam da sana göre konserlerin mekanı Jolly Joker Türkiye’de zincir mekanlarını yaymaya devam ediyor.

Jolly Joker Eğlence Deneyimi İle Diyarbakır’da Fark Yaratacak

Moduna, havana, kafana tam da sana göre konserlerin mekanı Jolly Joker Türkiye’de zincir mekanlarını yaymaya devam ediyor. Jolly Joker 19. Mekanını Diyarbakır’da açıyor.

  

2008 yılında İstanbul’da yolculuğuna başlayan Türkiye’nin en büyük konser zinciri Jolly Joker, yeni mekanını Diyarbakır’da açıyor.

 

Her yıl yaklaşık 1,5 milyona yakın müzikseveri ağırlayan  Jolly Joker Diyarbakır’daki yeni mekanını 600 m2, 750 kişilik kapasitesi ile Türkiye’nin sevilen isimlerini sahnesinde ağırlayacak. Diyarbakırlı müzikseverlere yeni bir deneyim sunacak Jolly Joker Diyarbakır kapılarını 17 Kasım Perşembe akşamı   Rubato konseriyle açacak. Her hafta birbirinden değerli sanatçıları müzikseverlerle buluşturacak Jolly Joker Diyarbakır’da 18 Kasım Simge, 19 Kasım Bilal Sonses, 26 Kasım Walkman 90’lar Türkçe Pop, 30 Kasım Emir Can İğrek konserleri gerçekleşecek. 

 

Jolly Joker Diyarbakır şubesi ile ilgili düşüncelerini dile getiren Genel Müdürü Can Aydoğdu, “Jolly   Joker ailesine Denizli’nin hemen ardından yeni bir şehir daha eklemenin mutluluğu içerisindeyiz. Jolly Joker’in misyonlarından biri de farklı müzik tarzlarını tek çatıda toplamak ve müziği, eğlenceyi herkes için erişilebilir kılmak. Bu hedefimize her geçen gün Türkiye’de farklı şehirlere yayılarak daha da ulaşmaktayız. Alanındaki öncü kimliği ve artık Jolly Joker ailesi ile bütünleşen sanatçılarımızla konser deneyimini daha fazla müziksevere üst düzeyde yaşatmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL