Atasoy Bilgin
Spor

Kadıköy Cadde 10k-21k Kaşuları İçin Geri Sayım Başladı

Kadıköy Belediyesi Cadde10K-21K Koşuları, 11 Haziran Pazar günü Caddebostan Sahili’nde gerçekleştirilecek.

Kadıköy Cadde 10k-21k Kaşuları İçin Geri Sayım Başladı

Kadıköy Belediyesi Cadde10K-21K Koşuları, 11 Haziran Pazar günü Caddebostan Sahili’nde gerçekleştirilecek. Çocuk ve paten koşularının da yapılacağı yarışlara yaklaşık 3 bin yarışmacı katılacak. 

Kadıköy Belediyesi; tiyatrolar, sinemalar, konserler, spor yarışmaları ve birbirinden özel daha birçok etkinlikle Kadıköylülere dopdolu bir yaz sezonu yaşatmak için hazırlıklara başladı. Bu yazın ilk büyük etkinliği de Kadıköy Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından 11 Haziran Pazar günü Caddebostan Sahili’nde gerçekleştirilecek Cadde10K-21K koşu yarışları olacak. Her yıl binlerce sporseverin katıldığı yarışlara bu yıl çocuk koşusu ve paten yarışı da dahil edildi.  Caddebostan sahil yolu olan Çetin Emeç Bulvarı’ndan başlayarak Bağdat Caddesi’nde devam edecek yarışlara yaklaşık 3 bin kişi katılacak. Paten yarışı 07.30’da, 10 kilometre koşu yarışı 09.00’da, 21 kilometre yarışı 09.15’te, çocuk koşusu ise saat 11.00’de başlayacak.

Yarışmalarda ilk üçe girenlere kupa ve para ödülü, yaş kategorisine göre dereceye girenlere kupa, yarışmaları tamamlayan tüm katılımcılara ise anı madalyaları verilecek. Tüm yarışmalarla ve etkinliklerle ilgili detaylı bilgilere cadde21k.kadikoy.bel.tr adresinden ulaşılabilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL