Gündem

Kalekim Genel Müdürü Timur Karaoğlu, “1973'ten 2023'e yarım asra pek çok  ilki ve yeniliği sığdırdık"

TÜRKİYE YAPI KİMYASALLARI SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜSÜ KALEKİM 50 YAŞINDA: Kalekim Genel Müdürü Timur Karaoğlu, “1973’ten 2023’e yarım asra pek çok  ilki ve yeniliği sığdırdık” Türkiye yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, sektördeki 50 yılını kutluyor.

Kalekim Genel Müdürü Timur Karaoğlu, “1973'ten 2023'e yarım asra pek çok  ilki ve yeniliği sığdırdık"

TÜRKİYE YAPI KİMYASALLARI SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜSÜ KALEKİM 50 YAŞINDA:

Kalekim Genel Müdürü Timur Karaoğlu,
“1973’ten 2023’e yarım asra pek çok
 ilki ve yeniliği sığdırdık”

Türkiye yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, sektördeki 50 yılını kutluyor. Seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları üretimi ile başladığı yolculukta yarım asrı geride bırakan Kalekim, bugün ileri teknoloji üretim gücünü oluşturan 10 fabrikasında başarıyla üretim yapıyor. Geniş ürün yelpazesi, deneyimli insan kaynağı, Bi’Boya ve Visuelle gibi yenilikçi markalarının yanı sıra ustalara yönelik hayata geçirdiği Türkiye’nin ilk ve en büyük usta kulübü olan Kalekim Usta Kulübü ile sektörüne öncülük etmeye devam ediyor.

Kalekim’in sektöründe Türkiye’nin küresel bir değeri olduğunu belirten Kalekim Genel Müdürü Timur Karaoğlu, “Kalekim olarak, yerli ve milli üretime verdiğimiz değerle bundan yarım asır önce bir yolculuğa çıktık. Hayata geçirdiğimiz sürdürülebilir yenilikçi ürün ve uygulamalarımızla bu 50 yıla pek çok ilki ve yeniliği sığdırdık. Bugün ürünlerimiz ülkemizin milyonlarca hanesinde kullanılmasının yanında, aynı zamanda dünyanın 80 ülkesinde tüketici ve profesyonellerle buluşuyor. İlk günden bugüne gelen üretim yolculuğumuz boyunca her zaman insanlara en iyi sunma hedefiyle çalıştık ve bu sayede elimizin değdiği her yere izimizi bıraktık. Yaşamın her alanında dokunduğu her yerde iz bırakmış bir marka olarak, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında da kurucumuz Merhum İbrahim Bodur’dan aldığımız bayrağı daha ileri taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL