Gündem

“Karaman için canla başla” şehrin sokaklarını adım adım gezen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, sanayi sitesindeki ziyaretlerine devam ediyor.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle temaslarını sürdüren Belediye Başkanı Savaş Kalaycı: “Günlerdir sahadayız ve gittiğimiz her yerde büyük bir sevgi seli ile karşılaşıyoruz.

“Karaman için canla başla”  şehrin sokaklarını adım adım gezen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, sanayi sitesindeki ziyaretlerine devam ediyor.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle temaslarını sürdüren Belediye Başkanı Savaş Kalaycı: “Günlerdir sahadayız ve gittiğimiz her yerde büyük bir sevgi seli ile karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımızın güler yüzü bizleri daha da heyecanlandırıyor. 

Karamanlı hemşehrilerimizin daha güzel, daha huzurlu ve sağlıklı bir şehirde yaşamalarına imkân sağlayacak projelerimizi inşallah yeni dönemde de sürdüreceğiz. 

Bu şehirde yetişmiş ve bu şehrin her yerini bilen biri olarak herkesi kucaklayıp halkımızın teveccühüyle inşallah hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Destekleri ile bizi heyecanlandıran tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL