Gündem

Karşıyakalılar 30 Ağustos'u coşkuyla kutlayacak

Ulusal tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi’nin 101.

Karşıyakalılar 30 Ağustos'u coşkuyla kutlayacak

Ulusal tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi’nin 101. yıl dönümü, Karşıyaka’da büyük coşku ve heyecanla kutlanacak. 

Karşıyaka Belediyesi tarafından binlerce yurttaşın katılımıyla gerçekleştirilecek kortej ve etkinliklerde, Ulu Önder Atatürk ve mücadele arkadaşları bir kez daha sonsuz minnetle anılacak.

“Zaferlerin, zaferi; 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun” diyen Başkan Dr. Cemil Tugay, tüm Atatürk sevdalılarını bayram coşkusuna ortak olmaya çağırdı.

KORTEJ, GÖSTERİ VE KONSER

Karşıyaka Belediyesi tarafından Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlik programı, 30 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00’da kortejle başlayacak. Ellerinde Türk Bayrakları ile Karşıyaka Belediyesi önünde bir araya gelecek olan yurttaşlar, Çarşı içerisinden geçerek Hergele Meydanı’nda yürüyecek. Coşku ve gururun bir arada yaşanacağı program, meydandaki etkinlikler ile devam edecek. Belediye Tiyatro Topluluğu’nun sergileyeceği canlandırmanın ardından zeybek gösterisi sunulurken, Seda Öztürk ve Belediye Orkestrası Konseri ile şölene muhteşem bir final yapılacak.

“KARŞIYAKA DURUŞUYLA, OMUZ OMUZA!”

Zafer Bayramı kutlamalarına tüm yurttaşları davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “30 Ağustos; ulusumuza özgürlük ve bağımsızlık yolunu açan eşsiz bir zaferdir. Anadolu’yu işgal etmeye cüret edenler, emsali olmayan bir mağlubiyetle, 101 yıl önce bugün yüzleştiler. Böyle günler, Ata’mızın ve mücadele arkadaşlarının bıraktığı mirasın anlamını idrak etme günleridir. Biz Karşıyakalılar olarak, bu büyük günde omuz omuza verip mirasımıza sahip çıkma kararlılığımızı bir kez daha göstereceğiz. ‘Bağımsızlık, uğruna ölmesini bilen toplumların hakkıdır’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kadınıyla erkeğiyle bu destanı yazan tüm atalarımızı sonsuz sevgi, saygı ve minnetle anacağız. 7’den 70’e tüm yurttaşlarımızı bu coşku ve gururu paylaşmaya çağırıyoruz. Zaferlerin, zaferi; 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun!” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL