Atasoy Bilgin
Gündem

Kartepe Antika Pazarı'na İlgi Artıyor

Kartepe Kent Çarşı’sında kurulmaya başlayan Antika Pazarı, Kartepelilerden büyük ilgi görüyor.

Kartepe Antika Pazarı'na İlgi Artıyor

Kartepe Kent Çarşı’sında kurulmaya başlayan Antika Pazarı, Kartepelilerden büyük ilgi görüyor. Pazarda esnaf sayısının 200’e çıkarılması için çalışmalar devam ediyor.

Ülkemizin birçok noktasında kurulan Antika Pazarı, Kartepe’de kurulmasından bu yana büyük ilgi görüyor. Kartepe Belediyesi’nin desteği ve Kocaeli Pazarcılar Odası’nın organizasyonu ile birlikte Kartepe Kent Çarşısı’nda 130 esnaf tezgah açıyor.

HER ÇARŞAMBA KURULUYOR

Kartepe Hanımeller Pazarı ile birlikte her Çarşamba günü kurulan Antika Pazarı’nda geçmiş yıllara ait ürünlerin yanı sıra süs eşyaları gibi herkese hitap eden ürünler yer alıyor. Antika Pazarı Çarşamba günleri 06.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet veriyor.  

ÇOK FERAH BİR YER

Esnaflar, “Pazarımız çok ferah ve rahat. Burası tanınmış bir yer. Üçüncü haftadayız. Buraya gelen eli boş gitmiyor. İhtiyacınız olan her şey burada bulunmaktadır. Yollarımız çok geniş. Bu da bizim için bulunmaz bir nimettir. Ülkemizin her yerinde kurulmaktadır. Burada Kartepe Kent Çarşısıyız. Ulus Pazarı’da burada kuruluyor. Otobüs seferleri de var. Bunların hepsi bizlere önemli destek sağlamaktadır” açıklamasında bulundular. 

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Kocaeli Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Geçen “Kocaeli genelinde bilmeyen vatandaşlarımız var. Kartepe’de yeniyiz. Antika eserlerin değerlendirilmesi için çok önemli bir yer oldu. Bursa, İnegöl, Orhangazi, Adapazarı, Düzce’den gelecek olan esnaf arkadaşlarımız da var. Onların da burada tezgah açmasıyla daha hareketli bir pazar olacaktır. Yeni tezgahlarla daha çeşitli ürünler yer alacaktır. En büyük destekçimiz belediye başkanımız kendisine çok teşekkür ediyoruz. 200 esnafın burada tezgah açmasını planlıyoruz. Ürün çeşitliliğini arttırarak kaliteli ürün uygun fiyat ile hem esnafımızın hem Kartepelilerin kazanmasını hedefliyoruz” dedi.      

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL