Atasoy Bilgin
Gündem

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Mirac Kandili mesajı yayımladı

Başkan Kocaman’dan Mirac Kandili mesajı Asrın felaketini yaşadığımız bugünlerde, Tüm İslam Alemi için çok önemli olan 3 Aylar içerisinde Mirac Gecesi’ni idrak edeceğiz.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Mirac Kandili mesajı yayımladı

Başkan Kocaman’dan Mirac Kandili mesajı

Asrın felaketini yaşadığımız bugünlerde, Tüm İslam Alemi için çok önemli olan 3 Aylar içerisinde Mirac Gecesi’ni idrak edeceğiz. Miraç yükseliştir, insanın nefsi duygularından, kötü düşüncelerinden arınarak yüce makamlara yükselişini temsil eder. Peygamberimizin şahsında bütün insanlığın önüne açılmış sınırsız bir yükselme ufkudur.

Milletçe zor sınavlardan geçiyoruz. Kahramanmaraş’ımızın iki ayrı ilçesinde 9 saat arayla yaşadığımız iki büyük deprem, 11 ilimizde yıkım ve yüreğimizi yakan can kayıplarını yaşadık. Asrın Felaketinde yitirdiğimiz canlar, yaralılarımız, tüm insanlık için yapılacak olan duaların kabul olmasını diliyorum. 

Miraç Kandili Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Sevgili Peygamberimizin yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuktur. Miraç Kandili münasebetiyle yapılacak olan ibadetlerin ve duaların kabul olmasını dilerken, asrın felaketinde hayatını kaybeden canlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalanlara başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL