Gündem

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı

Başkan Kocaman; Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olarak müjdelenen mübarek Ramazan-ı Şerif ayını geride bırakarak, Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı

Başkan Kocaman;

Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olarak müjdelenen mübarek Ramazan-ı Şerif ayını geride bırakarak, Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, kucaklaşmanın yaşandığı, rahmet ve şefkat dolu günlerdir. O kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler.

Manevi yönden büyük değeri olan bu özel günleri, gelecek nesillere en güzel şekilde bırakabilmek için bayramlarımızı büyüklerimizle, gençlerimizle ve çocuklarımızla hep birlikte geçirelim. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği bu özel günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Bu Bayram, bir tarafımız yaralı ve buruk. Kalbimiz deprem bölgesindeki kardeşlerimizde. Bu bayramda önceliğimiz,  depremden etkilenen kardeşlerimize sevdiklerinin yokluğunu hissettirmemek olacaktır.  

Bu duygu ve düşüncelerle başta Kartepeli hemşehrilerim olmak üzere ülkemizin, tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Tüm hemşerilerimize sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve bereket dolu bir bayram diliyorum.

21 Nisan 2023 Cuma (Bayramın birinci günü) saat 11.00’de Kartepe Kent Meydanında yapılacak olan Kent Bayramlaşmamıza tüm hemşehrilerimizi bekliyorum.   

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL