Atasoy Bilgin
Gündem

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman Teknofest'te Çıkarma Yaptı

Kartepe Belediye Başkanı Av.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman Teknofest'te Çıkarma Yaptı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın sosyal medyadan yaptığı çağrı sonrasında Teknofest’e katılmak isteyen Kartepeli gençler, Başkan Kocaman’la Teknofest’e giderek unutulmaz bir gün yaşadılar.

 

 

Düzenlenmesinden bu yana özellikle savunma sanayici ve gençlerin teknoloji ile bağının güçlenmesinde çok önemli bir etken olan Teknofest’i bu yıl 2 Milyon 547 bin kişi ziyaret etti. Gençlerin eğitimine ve gelişmesine büyük destek veren Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın sosyal medyadan yaptığı çağrı sonrasında 350 genç Başkan Kocaman  ile Teknofest’i ziyaret imkanı buldu.

 

350 GENÇ TEKNOLOJİ UFKUNU AÇTI

Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’ın çağrısı sonrasında İstanbul Atatürk Havalimanı’na gençler 9 otobüs 350 öğrenci ile gittiler. Kartepe Belediyesi önünde bir araya gelen gençlerin heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Heyecanlı ve keyifli otobüs yolculuğu sonrasında Teknofest’e gelen Kartepeli gençler son teknoloji ürünleri yakından incelediler.

 

YAKINDAN GÖRDÜLER

Teknofest 2023’te Bayraktar Kızılelma, Hürjet, Bayraktar Akıncı, Atak-2, Hürkuş, Bayraktar TB-2, ANKA, Gökbey, Milli Muharip Uçağı KAAN, Bayraktar Kemankeş, Uçan Otomobil, Akıncı İHA, Aksungur, Gyrocopter gibi bir çok savunma sanayi ürünlerini Kartepeli gençler yakından görme ve inceleme imkanı buldular.

 

BU GENÇLER BİR HARİKA

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Göreve geldiğimizden bu yana Kartepeli gençlerimizin daha donanımlı yetişmeleri için tüm imkanlarımızla çalışıyoruz. Kartepe Genç Akademi ile gençlerimizin eğitimlerine destek verirken, Kartepe Genç Akademi 2’yi de hizmete açıyoruz. Gençlerimizin ülkemizin geldiği noktayı görmeleri ve yeni ufuklar keşfetmeleri için Teknofest’e götürdük. Evlatlarımızın gözlerinde ki heyecanı ve mutluluğu görmek herşeyden çok güzel. Bu gençler gerçekten bir harika” açıklamasında bulundu.         

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL