Gündem

Kartepe Belediyesi Ramazan Bayramı'nın huzurlu ve rahat geçmesi için bu bayram öncesinde de hazırlıklarını tamamladı

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Kartepe Belediyesi hazırlıkları tamamladı.

Kartepe Belediyesi Ramazan Bayramı'nın huzurlu ve rahat geçmesi için bu bayram öncesinde de hazırlıklarını tamamladı

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Kartepe Belediyesi hazırlıkları tamamladı. Belediye bünyesindeki birimlerin koordine içerisinde bulunacağı personelin çalışma programı da titizlikle belirlendi.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmaları arife gününe kadar tamamlayacak. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de park ve oyun alanlarındaki temizlik, aydınlatma, bakım ve onarım işlerini yaparak alanları bayrama hazır hale getirdi.

CAMİLER VE YOLLAR TERTEMİZ

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki cadde ve sokaklarda yol yıkama ve süpürme işlemleri yanında bayram namazı öncesi tüm camilerde de temizlik çalışmalarını bayram sabahına kadar tamamlayacak. Ayrıca vatandaşların mezar ziyaretlerini sorunsuz gerçekleştirmeleri için temizlik çalışmaları titizlikle yürütülüyor.

24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET

Zabıta Müdürlüğü ise diğer birimlerle koordineli şekilde bayram süresince vatandaşların her türlü şikayetlerine cevap vermek üzere 24 saat kesintisiz hizmet verecek. Kartepeli hemşehrilerimiz, herhangi bir olumsuz durum karşında 0 262 316 68 60 nolu telefonu arayabilirler.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL